Златен Орех - БГ  itemprop=

Златен Орех - БГ

Компанията ЗЛАТЕН ОРЕХ - БГ произвежда и търгува с орехови ядки повче от 10 години.Фирмата доставя ядки на много производители в: сладкарската промишленост, хлебарството, производителите на колбаси и сирена, олиопроизводители от Европа и Азия.
София, ул. Черковна 70, ет. 2, ап. 3

Изпрати запитване до Златен Орех - БГ


Поставете отметката.

Полетата означени с * са задължителни!

Скъпи клиенти и гости на BUSINESS.bg, моля изпращайте запитвания под формата на електронни писма до фирма Златен Орех - БГ само и във връзка с услугите или продуктите, предлагани от Златен Орех - БГ.

Изпратени от Вас рекламни или други съобщения относно предлагани от Вас или трето лице стоки или услуги до Златен Орех - БГ ще се считат за непоискани търговски съобщения. Изпращането на такива съобщения е забранено от закона и представлява нарушение на българското законодателство както и на Условията за ползване на BUSINESS.bg.

Златен Орех - БГ - Отрасли:

Ядки, Сушени Плодове,

Населено място:

София

Отрасли в град София:

Ядки в град София, Сушени Плодове в град София,

Актуално в каталога


Здравейте приятели на Business.bg.

Последните 7 месеца за нас бяха много важни, защото стартирахме изработването на нов дизайн на нашия каталог, нов администраторски панел и нова мобилна версия с респонзив дизайн, според последните очаквания на потребителите и новите изисквания на Google и останалите търсещи машини, до услугите на които се позоваваме ежедневно. Виж още...

За BUSINESS.bg


Контакти
Какво е BUSINESS.bg?
Услуги
Как да включа фирмата си БЕЗПЛАТНО в бизнес каталога?
Как да имам ПОВЕЧЕ клиенти?