Изпрати запитване до ВЕИ БГ ЕООД | Икономия Ток Икономично Отопление ВетроГенератори

ВЕИ БГ ЕООД  itemprop=

ВЕИ БГ ЕООД

Производството на изделията за икономия на ток на нашата фирма започва преди 12 години с устройствата за малки мощности до 12 KW. От 8 години работят нашите ел.табла за промишлени обекти с мощности до 500 KW и над 500 KW.
Пловдив, бул.Кукленско шосе 28

Изпрати запитване до ВЕИ БГ ЕООД


Поставете отметката.

Полетата означени с * са задължителни!

Скъпи клиенти и гости на BUSINESS.bg, моля изпращайте запитвания под формата на електронни писма до фирма ВЕИ БГ ЕООД само и във връзка с услугите или продуктите, предлагани от ВЕИ БГ ЕООД.

Изпратени от Вас рекламни или други съобщения относно предлагани от Вас или трето лице стоки или услуги до ВЕИ БГ ЕООД ще се считат за непоискани търговски съобщения. Изпращането на такива съобщения е забранено от закона и представлява нарушение на българското законодателство както и на Условията за ползване на BUSINESS.bg.

Актуално в каталога


Здравейте приятели на Business.bg.

Последните 7 месеца за нас бяха много важни, защото стартирахме изработването на нов дизайн на нашия каталог, нов администраторски панел и нова мобилна версия с респонзив дизайн, според последните очаквания на потребителите и новите изисквания на Google и останалите търсещи машини, до услугите на които се позоваваме ежедневно. Виж още...

За BUSINESS.bg


Контакти
Какво е BUSINESS.bg?
Услуги
Как да включа фирмата си БЕЗПЛАТНО в бизнес каталога?
Как да имам ПОВЕЧЕ клиенти?