Изпрати запитване до Бул Сървис ЕООД | Управление и поддръжка на жилищни сгради

Бул Сървис ЕООД  itemprop=

Бул Сървис ЕООД

Управление и поддръжка на жилищни сгради, офиси, болници, училища, хотели, ваканционни селища и др. Фирма „Бул Сървис” ЕООД е създадена през 2005г. не само за да следва и прилага принципите на утвърдилата се в Европа и развития свят жилищна политика.
София, ул. Иван Асен ІІ № 22, ет. 2

Изпрати запитване до Бул Сървис ЕООД


Поставете отметката.

Полетата означени с * са задължителни!

Скъпи клиенти и гости на BUSINESS.bg, моля изпращайте запитвания под формата на електронни писма до фирма Бул Сървис ЕООД само и във връзка с услугите или продуктите, предлагани от Бул Сървис ЕООД.

Изпратени от Вас рекламни или други съобщения относно предлагани от Вас или трето лице стоки или услуги до Бул Сървис ЕООД ще се считат за непоискани търговски съобщения. Изпращането на такива съобщения е забранено от закона и представлява нарушение на българското законодателство както и на Условията за ползване на BUSINESS.bg.

Актуално в каталога


Здравейте приятели на Business.bg.

Последните 7 месеца за нас бяха много важни, защото стартирахме изработването на нов дизайн на нашия каталог, нов администраторски панел и нова мобилна версия с респонзив дизайн, според последните очаквания на потребителите и новите изисквания на Google и останалите търсещи машини, до услугите на които се позоваваме ежедневно. Виж още...

За BUSINESS.bg


Контакти
Какво е BUSINESS.bg?
Услуги
Как да включа фирмата си БЕЗПЛАТНО в бизнес каталога?
Как да имам ПОВЕЧЕ клиенти?