хотел Делта  itemprop=

хотел Делта

Хотел "ДЕЛТА" отваря врати през 2005 година и се намира в района на с. Огняново, област Благоевград, в полите на Родопите в Югозападна България. Курортното селище е разположено в хълмиста местност, на 550 метра надморска височина, в непосредствена близост до река Места.
Огняново, Огняново, общ. Гърмен

Изпрати запитване до хотел Делта


Поставете отметката.

Полетата означени с * са задължителни!

Скъпи клиенти и гости на BUSINESS.bg, моля изпращайте запитвания под формата на електронни писма до фирма хотел Делта само и във връзка с услугите или продуктите, предлагани от хотел Делта.

Изпратени от Вас рекламни или други съобщения относно предлагани от Вас или трето лице стоки или услуги до хотел Делта ще се считат за непоискани търговски съобщения. Изпращането на такива съобщения е забранено от закона и представлява нарушение на българското законодателство както и на Условията за ползване на BUSINESS.bg.

хотел Делта - Отрасли:

Хотели, Хотели три Звезди,

Населено място:

Огняново

Отрасли в населено място Огняново:

Хотели в населено място Огняново, Хотели три Звезди в населено място Огняново,

Актуално в каталога


Здравейте приятели на Business.bg.

Последните 7 месеца за нас бяха много важни, защото стартирахме изработването на нов дизайн на нашия каталог, нов администраторски панел и нова мобилна версия с респонзив дизайн, според последните очаквания на потребителите и новите изисквания на Google и останалите търсещи машини, до услугите на които се позоваваме ежедневно. Виж още...

За BUSINESS.bg


Контакти
Какво е BUSINESS.bg?
Услуги
Как да включа фирмата си БЕЗПЛАТНО в бизнес каталога?
Как да имам ПОВЕЧЕ клиенти?