АСВО Сервиз България ООД  itemprop=

АСВО Сервиз България ООД

Ел. компоненти, резервни части и аксесоари за бяла, черна и офис техника. Предлага и доставя Ni-Cd, Li-ion и Ni-Mh батерии. Батерии и зарядни устройства за различни марки и модели GSM, камери, цифрови фотоапарати и преносими компютри. On-line магазин.
София, ул. Йоан Екзарх № 20

Изпрати запитване до АСВО Сервиз България ООД


Поставете отметката.

Полетата означени с * са задължителни!

Скъпи клиенти и гости на BUSINESS.bg, моля изпращайте запитвания под формата на електронни писма до фирма АСВО Сервиз България ООД само и във връзка с услугите или продуктите, предлагани от АСВО Сервиз България ООД.

Изпратени от Вас рекламни или други съобщения относно предлагани от Вас или трето лице стоки или услуги до АСВО Сервиз България ООД ще се считат за непоискани търговски съобщения. Изпращането на такива съобщения е забранено от закона и представлява нарушение на българското законодателство както и на Условията за ползване на BUSINESS.bg.

АСВО Сервиз България ООД - Отрасли:

Акумулатори, Компютри,

Населено място:

София

Отрасли в град София:

Акумулатори в град София, Компютри в град София,

Актуално в каталога


Здравейте приятели на Business.bg.

Последните 7 месеца за нас бяха много важни, защото стартирахме изработването на нов дизайн на нашия каталог, нов администраторски панел и нова мобилна версия с респонзив дизайн, според последните очаквания на потребителите и новите изисквания на Google и останалите търсещи машини, до услугите на които се позоваваме ежедневно. Виж още...

За BUSINESS.bg


Контакти
Какво е BUSINESS.bg?
Услуги
Как да включа фирмата си БЕЗПЛАТНО в бизнес каталога?
Как да имам ПОВЕЧЕ клиенти?