Н.И.Н - ТЕК ЕООД - Вижте още

Н.И.Н - ТЕК ЕООД

Изработка и ремонт на резервни части и нестандартизирани изделия в машиностроенето. Производство, ремонт и модернизация на машини и съоръжения.
Севлиево, ул. Великотърновско шосе 16

Изпрати запитване до Н.И.Н - ТЕК ЕООД


Поставете отметката.

Полетата означени с * са задължителни!

Скъпи клиенти и гости на BUSINESS.bg, моля изпращайте запитвания под формата на електронни писма до фирма Н.И.Н - ТЕК ЕООД само и във връзка с услугите или продуктите, предлагани от Н.И.Н - ТЕК ЕООД.

Изпратени от Вас рекламни или други съобщения относно предлагани от Вас или трето лице стоки или услуги до Н.И.Н - ТЕК ЕООД ще се считат за непоискани търговски съобщения. Изпращането на такива съобщения е забранено от закона и представлява нарушение на българското законодателство както и на Условията за ползване на BUSINESS.bg.

Актуално в каталога


Здравейте приятели на Business.bg.

Последните 7 месеца за нас бяха много важни, защото стартирахме изработването на нов дизайн на нашия каталог, нов администраторски панел и нова мобилна версия с респонзив дизайн, според последните очаквания на потребителите и новите изисквания на Google и останалите търсещи машини, до услугите на които се позоваваме ежедневно. Виж още...

За BUSINESS.bg


Контакти
Какво е BUSINESS.bg?
Услуги
Как да включа фирмата си БЕЗПЛАТНО в бизнес каталога?
Как да имам ПОВЕЧЕ клиенти?