Изпрати запитване до ЩУРЛЕВ ЕООД | Цвеклови Гранули Фуражи за Животни

ЩУРЛЕВ ЕООД  itemprop=

ЩУРЛЕВ ЕООД

Фирмата предлага цвеклови гранули с меласа от захарно цвекло. Внос от Австрия. Разтварят се във вода 1:10. Цена 650 лв/тон. При количества осигуряваме транспорт.Отлични при изхранване на преживни животни, увеличават млеконадоя. Удобни опаковки по 40 кг.
Велико Търново, ул. Никола Габровски (срещу автогара Запад)

Изпрати запитване до ЩУРЛЕВ ЕООД


Поставете отметката.

Полетата означени с * са задължителни!

Скъпи клиенти и гости на BUSINESS.bg, моля изпращайте запитвания под формата на електронни писма до фирма ЩУРЛЕВ ЕООД само и във връзка с услугите или продуктите, предлагани от ЩУРЛЕВ ЕООД.

Изпратени от Вас рекламни или други съобщения относно предлагани от Вас или трето лице стоки или услуги до ЩУРЛЕВ ЕООД ще се считат за непоискани търговски съобщения. Изпращането на такива съобщения е забранено от закона и представлява нарушение на българското законодателство както и на Условията за ползване на BUSINESS.bg.

ЩУРЛЕВ ЕООД - Отрасли:

Селско Стопанство, Фураж,

Населено място:

Велико Търново

Отрасли в град Велико Търново:

Селско Стопанство в град Велико Търново, Фураж в град Велико Търново,

Актуално в каталога


Здравейте приятели на Business.bg.

Последните 7 месеца за нас бяха много важни, защото стартирахме изработването на нов дизайн на нашия каталог, нов администраторски панел и нова мобилна версия с респонзив дизайн, според последните очаквания на потребителите и новите изисквания на Google и останалите търсещи машини, до услугите на които се позоваваме ежедневно. Виж още...

За BUSINESS.bg


Контакти
Какво е BUSINESS.bg?
Услуги
Как да включа фирмата си БЕЗПЛАТНО в бизнес каталога?
Как да имам ПОВЕЧЕ клиенти?