Линде Газ България ЕООД  itemprop=

Линде Газ България ЕООД

Linde Group е водещ доставчик на хладилни агенти на пазара за замразяване и климатизация за повече от 30 години. Ние предлагаме най-широката гама от флуорни охлаждащи вещесства включително HFCs (т.е. R134a, R404A и R410A) и HCFCs (напр. R22, R408A)
София, бул. Христофор Колумб 9

Изпрати запитване до Линде Газ България ЕООД


Поставете отметката.

Полетата означени с * са задължителни!

Скъпи клиенти и гости на BUSINESS.bg, моля изпращайте запитвания под формата на електронни писма до фирма Линде Газ България ЕООД само и във връзка с услугите или продуктите, предлагани от Линде Газ България ЕООД.

Изпратени от Вас рекламни или други съобщения относно предлагани от Вас или трето лице стоки или услуги до Линде Газ България ЕООД ще се считат за непоискани търговски съобщения. Изпращането на такива съобщения е забранено от закона и представлява нарушение на българското законодателство както и на Условията за ползване на BUSINESS.bg.

Линде Газ България ЕООД - Отрасли:

Технически Газове, Фреон, Хладилна Техника,

Населено място:

София

Отрасли в град София:

Технически Газове, Фреон в град София, Хладилна Техника в град София,

Актуално в каталога


Здравейте приятели на Business.bg.

Последните 7 месеца за нас бяха много важни, защото стартирахме изработването на нов дизайн на нашия каталог, нов администраторски панел и нова мобилна версия с респонзив дизайн, според последните очаквания на потребителите и новите изисквания на Google и останалите търсещи машини, до услугите на които се позоваваме ежедневно. Виж още...

За BUSINESS.bg


Контакти
Какво е BUSINESS.bg?
Услуги
Как да включа фирмата си БЕЗПЛАТНО в бизнес каталога?
Как да имам ПОВЕЧЕ клиенти?