Конкордия Груп ООД  itemprop=

Конкордия Груп ООД

Конкордия Груп ООД предлага голям набор от услуги и решения, за да Ви помогне да постигнете целите си, съобразено с изискванията на бизнес средата.
Варна, ул. Трапезица 4

Изпрати запитване до Конкордия Груп ООД


Поставете отметката.

Полетата означени с * са задължителни!

Скъпи клиенти и гости на BUSINESS.bg, моля изпращайте запитвания под формата на електронни писма до фирма Конкордия Груп ООД само и във връзка с услугите или продуктите, предлагани от Конкордия Груп ООД.

Изпратени от Вас рекламни или други съобщения относно предлагани от Вас или трето лице стоки или услуги до Конкордия Груп ООД ще се считат за непоискани търговски съобщения. Изпращането на такива съобщения е забранено от закона и представлява нарушение на българското законодателство както и на Условията за ползване на BUSINESS.bg.

Конкордия Груп ООД - Отрасли:

Услуги,

Населено място:

Варна

Отрасли в град Варна:

Услуги в град Варна,

Актуално в каталога


Здравейте приятели на Business.bg.

Последните 7 месеца за нас бяха много важни, защото стартирахме изработването на нов дизайн на нашия каталог, нов администраторски панел и нова мобилна версия с респонзив дизайн, според последните очаквания на потребителите и новите изисквания на Google и останалите търсещи машини, до услугите на които се позоваваме ежедневно. Виж още...

За BUSINESS.bg


Контакти
Какво е BUSINESS.bg?
Услуги
Как да включа фирмата си БЕЗПЛАТНО в бизнес каталога?
Как да имам ПОВЕЧЕ клиенти?