Техем Сървисис ЕООД  itemprop=

Техем Сървисис ЕООД

ТЕХЕМ СЪРВИСИС монтира прибори за отчитане и измерване на топлоенергията на абонатите, обитаващи топлофицирани сгради. Фирмата е предпочитан топлинен счетоводител за отчитане и разпределение на енергията за горещо водоснабдяване и отопление.
София, ул. Проф. д-р Георги Павлов № 3

Относно: Проблеми с обратната информация в Техем сървисис

Публикувано от: , на: 2013-10-11 13:50:58
Не е нормално с фирма " Техем сървисис " да не може да се осъществи контакт по телефона. На 11.10.2013 г чаках над 12 минути от 13.36 до 13. 48 чаза да се свържа с оператор на фирмата след което прекъснах връзката. Фирмата работи ли?

Относно: toplomeri

Публикувано от: , на: 2012-11-28 08:15:22
Zdraveite,nie imame ve4e novi toplomeri,no kak stoi vaprosa s postavjne na dopalnitelno ustroistvo za radioot4itane? Vseki mesez li ste ni se ot4ita distanzionno ili pak na sezon?Ste zaplachtame mese4no za ot4eta ili ednokratno na broi toplomer i broi vodomer?Abonaten nomer e 358357-OK 602 D.Molj otgovorete ni!

Напиши мнение за Техем Сървисис ЕООД


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.

Актуално в каталога


Здравейте приятели на Business.bg.

Последните 7 месеца за нас бяха много важни, защото стартирахме изработването на нов дизайн на нашия каталог, нов администраторски панел и нова мобилна версия с респонзив дизайн, според последните очаквания на потребителите и новите изисквания на Google и останалите търсещи машини, до услугите на които се позоваваме ежедневно. Виж още...

За BUSINESS.bg


Контакти
Какво е BUSINESS.bg?
Услуги
Как да включа фирмата си БЕЗПЛАТНО в бизнес каталога?
Как да имам ПОВЕЧЕ клиенти?