Мебели Бали  itemprop=

Мебели Бали

Магазини за мебели Бали е основана като фирма още 1994 г. с предмет на дейност търговия с тапицирана и корпусна мебел, спални, маси и столове. Предимствата на Магазини за мебели Бали са широк асортимент, високо качество на предлаганите мебели, предварително селектиране на моделите, които
Варна, ул. Г. Бенковски 36

Относно: Мебелна фирма Бали-Изключително некоректна.Грешки при изпълнение на поръчката и забавяне на сроковете

Публикувано от: , на: 2016-10-13 19:04:11
Изключително некоректна фирма - не си спазват сроковете, не вдигат телефони и се крият. Поръчах ъглов диван-десен, а получих ляв - естествено със закъснение от дадения първоначален срок.От тук започна ходене по мъките.Обещаха,че верния ъгъл от 7до 10 дни ще е готов,но нищо подобно.Днес е 14 ден и ми казват,че ще е готов следващата седмица в сряда или четвъртък.Да не говорим,че г-н Николай Балев-така наречения управител не си вдига телефона.Наложи се да звъня от друг,непознат за него номер и от първото позвъняване вдигна-ясно е, че се крие.

Относно: Некоректна фирма - магазин за мебели Бали

Публикувано от: , на: 2016-03-28 10:22:48
Фирмата е некоректна. Забавят поръчките. Лъжат за сроковете на доставка, като винаги обещават "за следващата седмица". НЕ отговарят на обаждания, изобщо липсва всякаква обратна връзка с клиента. Много съм разочарована. От 3 месеца чакам мебели, за които съм платила.

Напиши мнение за Мебели Бали


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.

Актуално в каталога


Здравейте приятели на Business.bg.

Последните 7 месеца за нас бяха много важни, защото стартирахме изработването на нов дизайн на нашия каталог, нов администраторски панел и нова мобилна версия с респонзив дизайн, според последните очаквания на потребителите и новите изисквания на Google и останалите търсещи машини, до услугите на които се позоваваме ежедневно. Виж още...

За BUSINESS.bg


Контакти
Какво е BUSINESS.bg?
Услуги
Как да включа фирмата си БЕЗПЛАТНО в бизнес каталога?
Как да имам ПОВЕЧЕ клиенти?