Види-2 - Роза Виденова  itemprop=

Види-2 - Роза Виденова

Фирма ЕТ ВИДИ-2 - РОЗА ВИДЕНОВА предлага на своите клиенти различни видове услуги. Туристически услуги - Правим резервации за балнеоложки, морски и планински курорти, в завизимост от предпочитанията на нашите клиенти.
Кърджали, ул. Републиканска, Дом на книгата, ет. 3, офис 14

Фирма ЕТ ВИДИ-2 - РОЗА ВИДЕНОВА предлага на своите клиенти различни видове услуги. Туристически услуги - Правим резервации за балнеоложки, морски и планински курорти, в завизимост от предпочитанията на нашите клиенти. Счетоводни услуги - Едностранно и двустранно счетоводство на фирми. Данъчни декларации. Декларации за НОИ.

Види-2 - Роза Виденова - отрасли:


Хотели, Туристически Агенции, Туризъм,

Мнения за Види-2 - Роза Виденова


The company has no review.

Напиши мнение за Види-2 - Роза Виденова


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.