Новини | BUSINESS.bg

Кои са основните видове осветителни тела

Дата:
За да е добре осветена една стая, трябва да има многослойно осветление, от няколко различни източника – общо осветление, насочена светлина за четене, работа, готвене и акцентно осветление, за подчертаване на определени детайли и декоративни елементи.
Виж още..

Кои етерични масла са подходящи според типа коса?

Дата:
Още от древността етеричните масла са се използвали за какво ли не. В рутината за красота на всяка жена са присъствали не само в косата, но и в цялата грижа за тялото. Именно затова в днешната статия ще ви покажем, кои масла са подходящи за вашия тип коса и какви полезни свойства ще
Виж още..

Натурална грижа за кожата с флоралните води на Eterika

Дата:
Флоралните води са еликсир за много проблеми, които лесно може да се повлияят още след няколко впръсквания. Днес ще ви запознаем с флоралните води, които предлагаме в Eterika.eu и техните страхотни качества, в които ще се убедите.
Виж още..

За какво се използва розовото масло?

Дата:
Всички знаем, колко е невероятно маслото от рози. Не случайно много дами ползват разнообразни продукти с роза в грижата за кожата си. Освен това и чужденците уважават това масло като купуват множество бройки на своите любими на тръгване от България. Какво е това масло и какви са
Виж още..

Какво да правим при силен стрес?

Дата:
Етеричните масла са страхотно решение за намаляване на стреса и си заслужава да опитате да ги използвате ежедневно.Няколко капки на китката ще ви помогне да балансирате състоянието си.
Виж още..

Къде ще откриете най-добрите майстори?

Дата:
Независимо дали тепърва купувате своя дом или сте решили да правите основен ремонт, то ще са ви нужни майстори. Например, ако решите да асфалтирате пътеката пред дома ви, то ще ви трябва майстор да асфалтира професионално
Виж още..

Топ 3 автоаксесоари за пролетта

Дата:
Пролетта е време за промяна. След дългата зима най-после всичко се събужда за живот. Това е и времето, когато повечето собственици на коли решават да вдъхнат нов живот на автомобила си. За целта трябва да изберат най-подходящите пролетни автоаксесоари.
Виж още..

Арома композиции от етерични масла “Етерика”

Дата:
Арома композициите от етерични масла съдържат биологично активни вещества, извлечени от растенията. Те въздействат едновременно на различни нива в организма. Използвайки лечебната сила на растенията, етеричните масла допринасят за хармонизиране, балансиране и лечение на тялото, ума и
Виж още..

Часовниците Casio G-Shock и Toyota обединяват усилия, за да създадат един уникален ръчен часовник

Дата:
Японската марка ръчни часовници Casio и японския автомобилен производител Toyota си сътрудничиха, за да създадат едно уникално творение – лимитиран цифров удароустойчив часовник G-Shock, който може да бъде най-трудният произведен досега.
Виж още..

Как да изберем водоструйка?

Дата:
На всеки му се е налагало да измие автомобила си сам или пък да иска да освежи градинската мебел. Вярно е, че може да се използват гъба и кофа, но реално има и по-лесен начин. Водоструйките са лесна алтернатива при миенето на моторни превозни средства, градински мебели, тераси и балкони.
Виж още..

Партньори