Новини | BUSINESS.bg

Изненада за любимите жени на 8-ми март

Дата:
Най-безценният подарък - времето заедно! Как събрах 3 поколения жени на обяд, без те да подозират това!!
Виж още..

10 Романтични изненади за нея

Дата:
1. Подгответе романтична обстановка във свещи, вино/ шампанско, ягоди, аромати и я поканете на антистрес терапия - масаж, с много внимание и любов (крака, ръце, гърба, врата... всичко, което е напрегнато и може да я боли)...
Виж още..

Правилният избор на сватбен фотограф в 5 стъпки

Дата:
С развитието на технологиите и тяхната достъпност почти всеки разполага с добър мобилен телефон, който прави не лоши снимки. Това обаче съвсем не е достатъчно, когато искате най-красивите спомени, най-добрата светлина и най-милите моменти от най-вълнуващото събитие в живота ви.
Виж още..

Как да декорирате мечтания дом: вдъхновение и съвети за декориране

Дата:
Проектирането на собствен дом е невероятна възможност. Можете да създадете пространство, което е идеално подходящо за вашите предпочитания и начин на живот.
Виж още..

Настоящият срив е подобен на този през 2018 г., твърди Чанпен Джао

Дата:
Главният изпълнителен директор на най-голямата криптоборса в света разкри защо потенциалната сделка с бившия конкурент FTX не се е осъществила.
Виж още..

Етериум (ETH): Кога да очакваме следващата голяма актуализация на мрежата?

Дата:
След едномесечна почивка всички основни разработчици на Етериум се събраха за 148-ата си среща. Под председателството на Тим Бейко от Фондация Етериум разработчиците обсъдиха плановете за актуализацията "Shanghai".
Виж още..

Полезни съвети как да обзаведем малка всекидневна

Дата:
Да обзаведем и декорираме малката всекидневна, така че да бъде достатъчно просторна и същевременно да успеем да разположим всички мебели и аксесоари, които желаем, не е лесна задача.
Виж още..

Как да подберем седмично меню от брошурата на супермаркета?

Дата:
Все повече потребители избират големите вериги супермаркети за седмичното си пазаруване. Класическите им предимства включват по-големия избор, постоянните отстъпки и удобното ключово разположение в населеното място.
Виж още..

3 причини да регистрирате компанията си в борсата за товари

Дата:
Борсата за товари е онлайн инструмент, достъпен чрез лаптоп, компютър или друго мобилно устройство, който ви позволява да създавате партньорства с различни спедитори.
Виж още..

Как да изберете авточасти онлайн за вашия автомобил?

Дата:
Чудите се дали да закупите новите си авточасти онлайн или да се доверите на старото и познато обикаляне по физически магазини или оторизираните сервизни части?
Виж още..

Партньори