Новини | BUSINESS.bg

Настоящият срив е подобен на този през 2018 г., твърди Чанпен Джао

Дата:
Главният изпълнителен директор на най-голямата криптоборса в света разкри защо потенциалната сделка с бившия конкурент FTX не се е осъществила.
Виж още..

Етериум (ETH): Кога да очакваме следващата голяма актуализация на мрежата?

Дата:
След едномесечна почивка всички основни разработчици на Етериум се събраха за 148-ата си среща. Под председателството на Тим Бейко от Фондация Етериум разработчиците обсъдиха плановете за актуализацията "Shanghai".
Виж още..

Полезни съвети как да обзаведем малка всекидневна

Дата:
Да обзаведем и декорираме малката всекидневна, така че да бъде достатъчно просторна и същевременно да успеем да разположим всички мебели и аксесоари, които желаем, не е лесна задача.
Виж още..

Как да подберем седмично меню от брошурата на супермаркета?

Дата:
Все повече потребители избират големите вериги супермаркети за седмичното си пазаруване. Класическите им предимства включват по-големия избор, постоянните отстъпки и удобното ключово разположение в населеното място.
Виж още..

3 причини да регистрирате компанията си в борсата за товари

Дата:
Борсата за товари е онлайн инструмент, достъпен чрез лаптоп, компютър или друго мобилно устройство, който ви позволява да създавате партньорства с различни спедитори.
Виж още..

Как да изберете авточасти онлайн за вашия автомобил?

Дата:
Чудите се дали да закупите новите си авточасти онлайн или да се доверите на старото и познато обикаляне по физически магазини или оторизираните сервизни части?
Виж още..

Как да изберем доставчик на облачен хостинг?

Дата:
Тъй като все повече и повече ИТ системи се екстернализират, да се уверите, че избирате правилните облачни доставчици, стана критично важно за дългосрочния успех. Наличният пазар обаче е огромен, с безброй доставчици, предлагащи още по-голям брой услуги.
Виж още..

Какъв състав имат матраците?

Дата:
Матракът е най-важната добавка за мебел във вашата спалня. Той трябва да бъде удобен, поддържащ и издръжлив. Но какво прави един матрак добър?
Виж още..

Ето кои са тези "проклети" женски зодии, от които мъжете все бягат

Дата:
Казват, че няма грозни жени. Има слепци, които не виждат нито красотата, нито женската душа. Според астролозите, обаче съществуват и три знака на зодиака, чиито представители мъже не само не се женят, но бягат от тях, когато ги срещнат.
Виж още..

Кои са основните видове осветителни тела

Дата:
За да е добре осветена една стая, трябва да има многослойно осветление, от няколко различни източника – общо осветление, насочена светлина за четене, работа, готвене и акцентно осветление, за подчертаване на определени детайли и декоративни елементи.
Виж още..

Партньори