Новини | BUSINESS.bg

Бар оборудване - какъв трябва да е добре обзаведеният бар?

Дата:
Известен за всеки отрасъл, е фактът, че удобната работна среда, води до по-висока ефективност. Със сигурност, барманите са едни от хората, които са изпитали това - някои от добрата страна, а други не.
Виж още..

Различните материали, от които се изработват детските матраци

Дата:
Неминуемо изборът на детски матрак е сложен. Не само, че трябва да се вземе предвид размера, твърдостта, чистотата и дали е непромокаем, ами трябва да се избере и най-добрият материал, от който да е изработен. Това изисква определени знания за матраците и материалите.
Виж още..

Повишаване на имунитета: Полезни начини за укрепване на имунната система

Дата:
Безспорно, здравето се превърна в една от главните теми на всички рубрики и издания. Мием си ръцете непрекъснато, стоим на 2 метра от другите хора и избягваме да сме в близост до видимо болни хора.
Виж още..

Елегантните сребърните бижута и тяхната популярност през вековете

Дата:
Сребърни бижута се носят вече векове наред. Благодарение на качествата на среброто, майстори бижутери са изработвали спиращи дъха произведения на изкуството - сребърни бижута несравними по красота и ценност.  Не са малко емблематичните историческите личности, които са предпочитали именно
Виж още..

Ще има ли увеличено кандидатстване за кредити, при по-ниските заплати през 2020 г.?

Дата:
Прогнозите за работната заплата и трудовата заетост бяха по-скоро оптимистични за 2020 г., като се предвиждаше слаб растеж и в двете направления. Годината обаче ни изненада с драконови мерки срещу разпространението на коронавируса и естествено последствията не закъсняха.
Виж още..

Промени в равнището на работната заплата в България

Дата:
Очаквания на специалистите за темпа на растеж на работната заплата през 2020 г. се оправдаха поне частично. Според финансовите анализатори на Микро Кредит АД в края на 2019 г. прогнозите бяха за съвсем леко повишаване на процентите и това се и случи макар наличието на пандемията и
Виж още..

Няколко основни проблема при складовете и техните решения

Дата:
В много от складовете, някои често срещани проблеми, не получават, вниманието, което е необходимо. Обикновено това се случва, заради големия обем от работа, която трябва да бъде свършена в кратък период от време. Затрудненията, без значение колко големи или малки са те, могат да доведат
Виж още..

Какво трябва да притежава Вашият бизнес сайт, за да се откроява?

Дата:
В наши дни много от собствениците на малък и среден бизнес мислят, че е достатъчно да имат готов изработен уеб сайт, и всичко се изчерпва дотам.
Виж още..

Силата на Кленовият сироп

Дата:
Кленовият сироп е продукт заложен в канадската традиция от поколения и популярността му продължава да расте сред потребителите по целия свят.
Виж още..

Асфалтиране на малки и големи площи

Дата: Автор:
Фирма за асфалтиране Лори има придобит значителен опит в полагането на асфалтови настилки на малки площи благодарение на многото изпълнени обекти
Виж още..