Пералня-Славов ЕООД предлага на своите клиенти безкомпромисно пране, сушене и гладене на постелъчно бельо, пране и гладене на работно облекло, пране на покривки, пране на завеси, кувертюри, одеала на хотели, болници, ресторанти, детски градини, социални домове, фирми и граждани. -

Добрич
КОНТИКИ от 1990 година е регионален лидер в Североизточна България. Извършваме услуги - фумигация на зърно в складове, силози, контейнери. Дезинсекция срещу насекоми, дератизация контрол на гризачи, дезинфекция на помещения. Мониторинг на съхранявана продукция от вредители.

Агенция БУФО ООД е лицензирано бюро за преводи и легализации. Има договор с Консулски отдел на Министерство на външните работи на Република България.Извършва преводи на всички популярни езици, писмени преводи на документи и други книжа. Над 30 професионални преводачи се грижат за услугите.

ПЛАДИ ТРАНСПОРТ-ООД е лицензирана фирма, която извършва:
 • специализиран превоз на служители и работници на най-добри цени
 • специализиран превоз на деца и ученици
 • екскурзии по желан маршрут на клиентите

 • Aluthermo- Quattro - висококачествена, тънкостенна изолация - топлоизолция, звукоизолация, паро и водонепропусклив. Възползвайте се от всички изолационни функции само в 1 продукт, само в 1 см и само с 1 монтаж.

  Русанов панели 83 ЕООД предлага дистрибуция на сандвич панели в България . Работим със заводи във България, Румъния, Гърция.

  Добрич
  Мебел-94 е фирма с над 20-годишна история в обзавеждането на дома, офиса и хотела. Многообразието от красиви и функционални мебели, както и създаването на такива по индивидуален проект на клиента, предлага големи възможности за избор при обзавеждане.

  БАК България ООД е с основен предмет на дейност Интегрирана борба с битови и складови неприятели, дезинсекция, дератизация, фумигация, мониторинг на съхранявана продукция и вредители.

  Добрич
  СД Техносим е основана през 1991 г. в гр. Добрич. Фирмата е специализирана в проектирането, разработката и производството на доилни агрегати. Извършва ремонт на различни видове доилна техника и вакуумпомпи. СД Техносим Добрич предлага резервни части за доилни агрегати и доилна техника.

  БАУЕР КАР предлага разнообразни услуги, с които цели да задоволи нуждите на всеки клиент и да го улесни в поддръжката на автомобила му. Сервизът разполага с висококвалифицирани специалисти и съвременно професионално сервизно оборудване.

  Партньори