Геополи ООД  itemprop=

Геополи ООД

ГЕОПОЛИ ООД е създадена през 1995 год. Развива дейност като продуцентска къща. Занимава се с производство на игрални, документални и телевизионни филми. Участва в европейски копродукции с Турция, Гърция, Унгария, Франция и Великобритания.
София, ул. Капитан Андреев 16

Геополи ООД e дружество за производство на филми, рекламни стратегии и клипове, основано през 1995 от Павлина Желева и Георги Чолаков. Освен собствени творчески проекти, които довежда до добър край, Геополи работи и като компания за отдаване на услуги на чуждестранни партньори. През годините Геополи се затвърди като една от най-надежните филмови къщи в България. Игрални филми Документални филми Рекламни продукции Геополи ООД е продуцент и ко-продуцент на редица игрални филми, както на български, така и на чуждестранни режисьори. Благодарение на международните си контакти Геополи ООД работи с партньори от Европа и света. Обичаме да сме открити и различни! В продължение на четири години Геополи ООД засне 46 документални филма за различните етнически групи в България, излъчени по Българската национална телевизия. Разполагаме с архив от 500 часа, съхраняващ уникални традиции и обичаи. Обичаме да сме близо до нашите герои! В близост до клиентите си Геополи ООД произведе свежи рекламни стратегии, презентации и клипове. 3 Com, Хюндай, Ксерокс и Мобил Тел са били наши клиенти. Стремим се да активизираме въображението на публиката. Обичаме да сме цветни!

Геополи ООД - Отрасли:

Продуценти,

Населено място:

София

Отрасли в град София:

Продуценти в град София,

Актуално в каталога


Здравейте приятели на Business.bg.

Последните 7 месеца за нас бяха много важни, защото стартирахме изработването на нов дизайн на нашия каталог, нов администраторски панел и нова мобилна версия с респонзив дизайн, според последните очаквания на потребителите и новите изисквания на Google и останалите търсещи машини, до услугите на които се позоваваме ежедневно. Виж още...

За BUSINESS.bg


Контакти
Какво е BUSINESS.bg?
Услуги
Как да включа фирмата си БЕЗПЛАТНО в бизнес каталога?
Как да имам ПОВЕЧЕ клиенти?