Електромонтаж - Цветков ЕООД  itemprop=

Електромонтаж - Цветков ЕООД

Електромонтаж - Цветков ЕООД предлага всичко в областта на електроенергетиката. Консултантска и проектантска дейност.Изработка и монтаж на всички видове ел. табла - БДС EN 60439-1. MTT до 20kV. Монтаж на трафопостове и ел. съоръжения от 20 до 110 kV.
Електромонтаж - Цветков ЕООД предлага: - Проучвателни, проектни и консултантски работи по изграждане на трафопостове, вътрешни и външни кабелни ел. захранвания и инсталации - Изработка и монтаж на всички видове ел. табла - БДС EN 60439-1. MTT до 20kV. Монтаж на трафопостове и ел. съоръжения от 20 до 110 kV. Поддръжка на трафопостове и ел. съоръжения на фирми - Доставка на всички видове ел. материали и апаратура - Фирмата е специализирана в ел. оборудването на обекти с повишена степен на опасност като бензиностанции и газостанции. Фирмата има изпълнени обекти на територията на цяла Северна България. - Електростатично (прахово) боядисване Фирмата е разположена на площ от два и половина декара включваща три работилници, цех за прахово боядисване, складове и административна сграда. Продукти: Табла с врата и щит ТЕМО 1, 2, 3, 4 - Изработени в съответствие с БДС 1139 - 89, БДС EN 60439-1, НЕК 01 1999 - Степен на защита IP - 43 - Таблата се изпълняват от листова стомана с дебелина 2.00 мм2 - Прахово боядисване, по технология за удължен период на експлоатация Табла с врата и щит ТЕМЗ 1, 2 - за вертикален и хоризонтален монтаж - Изработени в съответствие с БДС 1139 - 89, БДС EN 60439-1, НЕК 02 1999 - Степен на защита IP - 31 - Таблата се изпълняват от листова стомана с дебелина 2.00 мм2 - Прахово боядисване, по технология за удължен период на експлоатация - Предназначение: за свързване на електроуредби и съоръжения на потребители на ел. енергия, с монофазни и / или трифазни електромери за директно включване; за ограничаване на тока на използваната от потребителите ел. енергия до разрешените стойности. РТ - (по заявка на клиента) Таблата се изпълняват от листова стомана с дебелина 2.00 мм2 Прахово боядисване, по технология за удължен период на експлоатация ГРТ Изработени в съответствие с БДС 1139 - 89, БДС EN 60439-1 Степен на защита IP - 20 Таблата се изпълняват от листова стомана с дебелина 2.00 мм2 Прахово боядисване, по технология за удължен период на експлоатация В ГРТ и РТ се монтират различни автоматични въздушни мощностни прекъсвачи, производство на реномирани фирми. MTT 20 - 100kVA - БДС 60439 - І - Степен на защита IP - 43 - Изпълнява се с висококачествена алуминиева облицовка - Страна НН ел. табло прахово боядисано, по технология за удължен период на експлоатация - Предназначени са за монтаж на открито Aлуминиевата конструкция осигурява здравина, дълъг срок на експлоатация, минимален обем, необходимата степен на безопасност, висока устойчивост на атмосферни влияния, лесен монтаж и пуск в експлоатация. Доставят се в напълно завършен вид без монтиран силов трансформатор.

Мнения за Електромонтаж - Цветков ЕООД


The company has no review.

Напиши мнение за Електромонтаж - Цветков ЕООД


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.