Юни М 01 - Вижте още

Юни М 01

Фирма ЮНИ - М 01 ООД развива производствена и търговска дейност. Производствената дейност включва асинхронни електродвигатели, вибрационни електромотори и помпи за смазващо охлаждащите системи на металообработващи машини. Фирмата е вносител на редуктори.Произвежданите асинхронни
Юни М 01
Фирма ЮНИ - М 01 ООД

развива производствена и търговска дейност.

Производствената дейност включва асинхронни електродвигатели, вибрационни електромотори и помпи за смазващо охлаждащите системи на металообработващи машини.
Фирмата е вносител на редуктори.


Произвежданите асинхронни електродвигатели са трифазни и монофазни.


Трифазните електродвигатели се произвеждат в стандартния ред на мощности от 0,06 kw до 4 kw (1500 minˉ¹) и 5,5 kw(3000min-1).

Монофазните обхващат реда на мощности
от 0,12 kw до 0,75kw.

Присъединителните и габаритни размери са в съответствие с международните норми и стандарти.

Към електродвигателите се вграждат електромагнитни спирачки.

Вибрационните електродвигатели са таблен тип с центробежна сила от 500N до 20 000 N.
Юни М 01

Центробежните помпи съставят голяма гама изделия с различни технически характеристики – дебит, налягане, дълбочина на потапяне. Предназначени са за смазващо-охлаждащите системи на универсални металообработващи машини; машинни центри; шлифовъчни машини и др. Намират приложение и за други промишлени дейности.Юни М 01
ЮНИ - М 01 ООД
е официален представител за България на YILMAZ REDUKTOR – Истанбул, Турция.


Търговската дейност на фирмата се състои в продажба на редуктори и мотор редуктори – червячни, съосни, конусни, цилиндрични.

Фирмата разполага със складови наличности от всички типове червячни редуктори.

Поддържа складови наличности и от вибрационни електромотори и циркулационни помпи в производствената база в с. Войводиново, обл. Пловдив.
Юни М 01