Юни М 01 - Вижте още

Юни М 01

Фирма ЮНИ - М 01 ООД развива производствена и търговска дейност. Производствената дейност включва асинхронни електродвигатели, вибрационни електромотори и помпи за смазващо охлаждащите системи на металообработващи машини. Фирмата е вносител на редуктори.Произвежданите асинхронни
Юни М 01
Фирма ЮНИ - М 01 ООД

развива производствена и търговска дейност.

Производствената дейност включва асинхронни електродвигатели, вибрационни електромотори и помпи за смазващо охлаждащите системи на металообработващи машини.
Фирмата е вносител на редуктори.


Произвежданите асинхронни електродвигатели са трифазни и монофазни.


Трифазните електродвигатели се произвеждат в стандартния ред на мощности от 0,06 kw до 4 kw (1500 minˉ¹) и 5,5 kw(3000min-1).

Монофазните обхващат реда на мощности
от 0,12 kw до 0,75kw.

Присъединителните и габаритни размери са в съответствие с международните норми и стандарти.

Към електродвигателите се вграждат електромагнитни спирачки.

Вибрационните електродвигатели са таблен тип с центробежна сила от 500N до 20 000 N.
Юни М 01

Центробежните помпи съставят голяма гама изделия с различни технически характеристики – дебит, налягане, дълбочина на потапяне. Предназначени са за смазващо-охлаждащите системи на универсални металообработващи машини; машинни центри; шлифовъчни машини и др. Намират приложение и за други промишлени дейности.Юни М 01
ЮНИ - М 01 ООД
е официален представител за България на YILMAZ REDUKTOR – Истанбул, Турция.


Търговската дейност на фирмата се състои в продажба на редуктори и мотор редуктори – червячни, съосни, конусни, цилиндрични.

Фирмата разполага със складови наличности от всички типове червячни редуктори.

Поддържа складови наличности и от вибрационни електромотори и циркулационни помпи в производствената база в с. Войводиново, обл. Пловдив.
Юни М 01

Мнения за Юни М 01


The company has no review.

Напиши мнение за Юни М 01


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.