МЕГАЛУКС ООД  itemprop=

МЕГАЛУКС ООД

производство на промишлено осветление,внос на битово осветление,дизайнерско осветление
София, бул. Цариградско шосе № 101, Бизнес Център Актив

Фирма МЕГАЛУКС ООД се занимава с производство на промишлено осветление,внос на битово осветление,дизайнерско осветление и др.