Хотелски Комплекс Чайната - Вижте още

Хотелски Комплекс Чайната

Комплексът е отворен целогодишно и е подходящ за зимна ски ваканция, за лятна почивка сред прохладата на планината и за вашето бягство от суматохата на големия град – уикендите. Комплексът разполага с хотелска част, състояща се от шест двойни стаи и три просторни апартамента.
Мальовица, до ски писта Меча поляна

Хотелски Комплекс ЧайнатаХотелски Комплекс ЧайнатаХотелски Комплекс ЧайнатаХотелски Комплекс Чайната


За нас
Хотелски комплекс Чайната

На 75 км от София, на 26 км от гр. Самоков и на 13 км от Говедарци, сред красива иглолистна гора в Рила Планина се намира туристически комплекс „Мальовица”. Курорта разполага с няколко ски писти – Ръждавица, Улея и Меча поляна, които са живописно разположени в подножието на връх Мальовица. На самата ски писта „Меча поляна”, която е сборен пункт за много почитатели на белия спорт, а също така и много любители на планинските маршрути през лятото, е разположен комплекс „Чайната”, на 1720 м надморска височина.

Комплекс „Чайната” – Мальовица е отворен целогодишно и е подходящ за зимна ски ваканция, за лятна почивка сред прохладата на планината и за вашето бягство от суматохата на големия град – уикендите. Комплексът разполага с хотелска част, състояща се от шест двойни стаи и три просторни апартамента. Всички стаи са обзаведени с цифрова телевизия, санитарен възел и централно отопление.

Гостите на комплекса могат да се насладят на приятната атмосфера на ресторанта на комплекса, напълно обновен наследник на „Чайна Мальовица”. Ресторантът ще ви предложи всякакви кулинарни изкушения приготвени от квалифициран екип готвачи и поднесени любезно в уютна атмосфера на живия огън. Тук можете да се почувствате като наши приятели в домашна атмосфера. За тази цел ние сме приготвили цяла палитра от домашни ястия, свежи горски плодове, пресни и сочни меса приготвени на барбекю.

Актуално в каталога


Здравейте приятели на Business.bg.

Последните 7 месеца за нас бяха много важни, защото стартирахме изработването на нов дизайн на нашия каталог, нов администраторски панел и нова мобилна версия с респонзив дизайн, според последните очаквания на потребителите и новите изисквания на Google и останалите търсещи машини, до услугите на които се позоваваме ежедневно. Виж още...

За BUSINESS.bg


Контакти
Какво е BUSINESS.bg?
Услуги
Как да включа фирмата си БЕЗПЛАТНО в бизнес каталога?
Как да имам ПОВЕЧЕ клиенти?