Музей Галерия Класика  itemprop=

Музей Галерия Класика

Музей-галерия "Класика" предлага картини от стари мйстори, щампи, ценни книги. Уютно и спокойно пространство в центъра на София за срещи с изкуството на старите български майстори на четката. Урежда изложби на "живите класици". Към галерията функционира Клуб "Класика и нова култура".
София, ул. Юри Венелин 32

Галерия-музей "Класика" Галерия-музей "Класика" предлага уютно и спокойно пространство в центъра на София за срещи с изкуството на старите български майстори на четката. За Нас Към галерията функционира и Клуб "Класика и нова култура" за: делови и бизнес срещи, и за културни събития - творчески вечери на поети, писатели, музиканти, фотографи, актьори и други хора-творци представяния на личности, проекти, книги моноспектакли, кино-прожекции, лектории "отворени" ателиета за приложни изкуства "Класика" се намира на ул. "Юрий Венелин" 32, на ъгъла с ул. "Л. Каравелов". За Нас Галерия-музей "Класика" представя и продава най-доброто от старите майстори /българи и чужденци/. Тя отваря врати през 1992 г. и сега празнува своята 20-годишнина с поредица от събития – изложби, кинолектория "Майстори на българското изкуство", вечери на музиката и изящната словесност, моноспектакли и др. През април и май, 2012 г. на "Класика" гостуваха с юбилейна експозиции в галерия "Владимир Димитров – Майстора" и в "Стримон". Галерията предложи още: изложби на Илия Бешков и на Димитър Кандимиров; творчески вечери с поезията на Мина Кръстева (Бургас) и Дани Господинова /София/ вечери с музиката на Pop-Jazz Band Trioplay (София) и др. Контакти София ул. "Юрий Венелин" 32 е-mail: classica_galery@abv.bg тел: 02/ 988 24 72 тел: 0896/ 854 210 тел: 0894/ 792 740 Работното време на Галерия-музей "Класика" е 12 – 20ч. Галерия-музей "Класика"

Музей Галерия Класика - Отрасли:

Изкуство и Култура, Галерии, Музеи,

Населено място:

София

Отрасли в град София:

Изкуство и Култура в град София, Галерии, Музеи в град София,

Актуално в каталога


Здравейте приятели на Business.bg.

Последните 7 месеца за нас бяха много важни, защото стартирахме изработването на нов дизайн на нашия каталог, нов администраторски панел и нова мобилна версия с респонзив дизайн, според последните очаквания на потребителите и новите изисквания на Google и останалите търсещи машини, до услугите на които се позоваваме ежедневно. Виж още...

За BUSINESS.bg


Контакти
Какво е BUSINESS.bg?
Услуги
Как да включа фирмата си БЕЗПЛАТНО в бизнес каталога?
Как да имам ПОВЕЧЕ клиенти?