Хотелски Комплекс Хайлайф - Вижте още

Хотелски Комплекс Хайлайф

Хотелски комплекс Хайлайф се намира в Нови Искър и разполага с 10 отлично обзаведени стаи с плазмен телевизор, самостоятелен санитарен възел и климатик.Комплекса разполага с лоби бар и механа. Хотелски комплекс Хайлайф се намира на 5 км. от София, в центъра на град Нови Искър (Кумарица).
Нови Искър, ул.Светлина 40

Хотелски комплекс ХайлайфХотелски комплекс ХайлайфХотелски комплекс ХайлайфХотелски Комплекс ХайлайфХотелски Комплекс ХайлайфХотелски Комплекс Хайлайф
Хотелски комплекс Хайлайф
Хотелски комплекс Хайлайф

Комплекс Хайлайф се намира на 5 км. от София, в центъра на град Нови Искър (Кумарица) и създава отлични условия за пълноценен отдих през всичките сезони на годината.

Разполагаме с 10 различно обзаведени стаи, от които 4 студиа и 6 стаи, със собствен санитарен възел, климатик, плазмен телевизор, кабелна телевизия и интернет във целия комплекс.

Предлагаме на своите клиенти специални оферти и отстъпки за дългосрочно ползване на стаите

Хотелски комплекс Хайлайф
Хотелски комплекс Хайлайф


Цени:

Студио: 60 лева
Двойни стаи: 50 лева

Стая за почивка за 3 часа - 25 лева

За удобството на своите клиенти Комплекса разполага с денонощен лобибар.


          Механа :
Механата ни е райско кътче за ценителите на добрата кухня, а и за всички онези, които желаят да прекарат една приятна вечер със своето семейство или приятели.
Хотелски комплекс Хайлайф


Разполага с 2 VIP зали с 60 места.

Ще Ви посрещнем в приятна атмосфера и богато разнообразие от местни, национални специалитети приготвени при домашни условия и ястия от дивеч, родопски специалитети и чеверме съпроводени с родопска кабагайда.

През зимата механата ще Ви зарадва с топла камина и богата селекция от вина, комбинация която ще допринесе за Вашето приятно празнично настроение.
Хотелски комплекс ХайлайфХотелски комплекс Хайлайф
          www.hi-life.business.bg

Актуално в каталога


Здравейте приятели на Business.bg.

Последните 7 месеца за нас бяха много важни, защото стартирахме изработването на нов дизайн на нашия каталог, нов администраторски панел и нова мобилна версия с респонзив дизайн, според последните очаквания на потребителите и новите изисквания на Google и останалите търсещи машини, до услугите на които се позоваваме ежедневно. Виж още...

За BUSINESS.bg


Контакти
Какво е BUSINESS.bg?
Услуги
Как да включа фирмата си БЕЗПЛАТНО в бизнес каталога?
Как да имам ПОВЕЧЕ клиенти?