Sushi bar Sasaguri  itemprop=

Sushi bar Sasaguri

Най-добрите места за хранене са тези, които са израз на мечтите на неговия създател и неговото посвещаване. Sushi bar Sasaguri предлага new style sushi. Огромен принос за атмосферата е мелодията на chill out ритъм, приглушена светлина, шоу бар от масивно дърво и свежата миризма на цветя.
София, бул. Пейо Яворов 4

Най-добрите места за хранене са тези, които са израз на мечтите на неговия създател и неговото посвещаване. Sushi bar Sasaguri предлага new style sushi. Огромен принос за атмосферата е мелодията на chill out ритъм, приглушена светлина, шоу бар от масивно дърво и свежата миризма на японски цветя. Всеки може да намери мястото си тук. Насладете се на екзотиката в Sushi bar Sasaguri с Лайт комбо суши сет с 24 хапки (450гр) - Магнум суши сет с 30 хапки (750гр) Green авокадо суши сет с 58 хапки (1150гр) и много други вкусни предложения Разгледайте нашето меню : Увеличи Увеличи Увеличи Увеличи Увеличи

Sushi bar Sasaguri - отрасли:


Ресторанти, Заведения, Азиатска Кухня,

Мнения за Sushi bar Sasaguri


The company has no review.

Напиши мнение за Sushi bar Sasaguri


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.