Коктейл Бар Роял  itemprop=

Коктейл Бар Роял

Коктейл бар Роял е нощно заведение в центъра на Велико Търново, което предлага богат асортимент напитки и коктейли, вкусни ястия и сладки изкушения. Тук можете да се насладите на вкусни ястия, да изпиете любимите си коктейли и напитки, или да разпуснете.
Велико Търново, ул. Васил Левски 4

Приятна обстановка, изобилие от коктейли и напитки, вкусна храна, най-добрата музика и добро обслужване! В сърцето на Велико Търново ! Няма лекции, няма изпитни сесии, няма задръствания, няма скука – в „Cocktail Bar Royal“ сте само вие, вашите приятели, незабравими купони и екзотични коктейли, които може да опитате само при нас! С нестандартната и уютна атмосфера на „Cocktail Bar Royal“ веднага ще се озовете на далечен екзотичен остров. Уникалните коктейли, поднесени по интересен начин ще ви освежават и ще ви заредят с енергия да продължите вечното лятно парти. „Cocktail Bar Royal“ може заслужено да се похвали, че е сред малкото емблематични заведения във Велико Търново, издържали изпитанието на времето. Заведението се превърна в дестинация, удобна заради централната си локация и качеството на предлаганите услуги. „Cocktail Bar Royal“ е идеално място за бизнес и приятелски срещи по всяко време от денонощието. Тук можете да се насладите на вкусни ястия, да изпиете любимите си коктейли и напитки, или да разпуснете. Коктейл бар Роял е нощно заведение в центъра на Велико Търново, което предлага богат асортимент напитки и коктейли, вкусни ястия и сладки изкушения.

Коктейл Бар Роял - отрасли:


Ресторанти, Пиано Бар, Дискотеки,

Мнения за Коктейл Бар Роял


The company has no review.

Напиши мнение за Коктейл Бар Роял


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.