София Мюзик  itemprop=

София Мюзик

Организация на балетни, оперни и оперетни спектакли, концерти, корпоративни събития, изработка на декори и костюми, осветление и озвучаване, индивидуални музиканти и артисти. София Мюзик бе създадена чрез вдъхновение от идеята за иновативна артистична платформа, която да популяризира
За нас София Мюзик бе създадена чрез вдъхновение от идеята за иновативна артистична платформа, която да популяризира класическите сценични изкуства и с цел да се слеят традиционният облик на класическото изкуство с урбанистично съвременно представяне, създавайки трансгранична стратегия за нов тип музикална агенция в България. Идеята е проста, да се разработят, продуцират, „опаковат“ и фокусират различни аспекти на музикално- сценичните изкуства, необходими за създаване на успешен музикален продукт на място, който след това да се предлага навън. Дали това ще е осъществяване на записи, продуциране на балетни, оперни и оперетни спектакли, организация на концерти, корпоративни събития, изработка на декори и костюми, осветление и озвучаване, индивидуални музиканти и артисти, ние предлагаме персонализирана услуга с високо качество по поръчка, която ще доведе до индивидуален отзвук във всеки клиент. Един изключително вълнуващ творчески контраст - в сравнение с еднаквостта на масовия пазар. Още за нас... Допълваме непрестанно обогатяващия ни се ростер с изявени изпълнители и състави и сме в контакт с утвърдени агенции. Договаряме концерти и спектакли в Европа с нашите установени сътрудници. В пряка връзка сме с Италия, Испания, Франция, Германия, Австрия, Швейцария, Балканите, Близкия и Далечен Изток и др. За нас музиката не е работа, а начин на живот. И тя е, която ще запази духа на София Мюзик – дух на свобода, класа и оригиналност - за да можем да ценим музиката!

София Мюзик - отрасли:


Изкуство и Култура,

Мнения за София Мюзик


The company has no review.

Напиши мнение за София Мюзик


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.