Хотел Наслука - с. Баня  - Вижте още

Хотел Наслука - с. Баня

Хотел Наслука разполага с 11 стаи със спални, ресторант със 100места, механа само за гостите на хотела, външна градина с битова обстановка,барбекю и традиционна фурна за печене на агнета. Село БАНЯ е на 500м. надморска височина, преобладават смесени дъбови и иглолистни гори.
Баня (Област Пазарджик), Село Баня (община Панагюрище)

Хотел Наслука
Хотел Наслука

С изключителната си природа, минералните извори, закрити и открити минерални басейни, хотел, ресторант и механа, село Баня предлага отлични условия за отдих и развлечения. 
Селото е на 500м. надморска височина, преобладават смесени дъбови и иглолистни гори, а над 700м.букови, в които се срещат глигани, сърни и други ловни обекти...

с. Баня

Село Баня, община Панагюрище, област Пазарджик е разположено в полите на Същинска Средна гора, намира се на 10км. от гр.Панагюрище, 40км. от гр.Пазарджик, 80км.от гр. Пловдив и на 100км. от гр.София. Селото има богата история. То съществува от времето на траките, за което свидетелстват многобройните могили, римска крепост и римски кълдаръмен път.Открити са множество археологически находки от всички исторически периоди. През селото тече Банска Луда Яна, в която обитават черна мряна и кефал, подходящи за спортен риболов.

Хотел Наслука

С изключителната си природа, минералните извори, закрити и открити минерални басейни, хотел, ресторант и механа, село Баня предлага отлични условия за отдих и развлечения. Селото е на 500м. надморска височина, преобладават смесени дъбови и иглолистни гори, а над 700м.букови,в които се срещат глигани,сърни и други ловни обекти.

Освен местните забележителности, подходящи за посещения в близост са историческата местност Оборище, множество музеи в гр. Панагюрище, гр. Стрелча,гр. Копривщица и с. Старосел.

Минералната вода е подходяща за лечение на опорнодвигателния апарат (след фрактури, периферна нервна система , бъбречни заболявания и стомашно чревния тракт).Последните изследвания показват,че е единствената вода, която лекува в голяма степен подагра.


За вилата

Хотел НаслукаХотел Наслука

Комплекса разполага с 11 стаи със спални, ресторант със 100места, механа само за гостите на хотела, външна градина с битова обстановка,барбекю и традиционна фурна за печене на агнета.

Стаите са със самостоятелен санитарен възел, баня, климатик, WC, кабелна телевизия с над 150 програми и WF.

Хотела разполага с термоспа кабина.

В непосредствена близост се намират два открити минерални басейни, един закрит, които могат да се ползват срещу съмата от 4лв.


Цени :

Единична стая - 30лв.
Двойна стая - 40лв.
Спалня + единично легло - 50лв.

Хотел Наслука Хотел Наслука