Хотел Наслука - с. Баня  - Вижте още

Хотел Наслука - с. Баня

Хотел Наслука разполага с 11 стаи със спални, ресторант със 100места, механа само за гостите на хотела, външна градина с битова обстановка,барбекю и традиционна фурна за печене на агнета. Село БАНЯ е на 500м. надморска височина, преобладават смесени дъбови и иглолистни гори.
Баня (Област Пазарджик), ул. Стоян Каролев

Хотел Наслука
Хотел Наслука

С изключителната си природа, минералните извори, закрити и открити минерални басейни, хотел, ресторант и механа, село Баня предлага отлични условия за отдих и развлечения. 
Селото е на 500м. надморска височина, преобладават смесени дъбови и иглолистни гори, а над 700м.букови, в които се срещат глигани, сърни и други ловни обекти...

с. Баня

Село Баня, община Панагюрище, област Пазарджик е разположено в полите на Същинска Средна гора, намира се на 10км. от гр.Панагюрище, 40км. от гр.Пазарджик, 80км.от гр. Пловдив и на 100км. от гр.София. Селото има богата история. То съществува от времето на траките, за което свидетелстват многобройните могили, римска крепост и римски кълдаръмен път.Открити са множество археологически находки от всички исторически периоди. През селото тече Банска Луда Яна, в която обитават черна мряна и кефал, подходящи за спортен риболов.

Хотел Наслука

С изключителната си природа, минералните извори, закрити и открити минерални басейни, хотел, ресторант и механа, село Баня предлага отлични условия за отдих и развлечения. Селото е на 500м. надморска височина, преобладават смесени дъбови и иглолистни гори, а над 700м.букови,в които се срещат глигани,сърни и други ловни обекти.

Освен местните забележителности, подходящи за посещения в близост са историческата местност Оборище, множество музеи в гр. Панагюрище, гр. Стрелча,гр. Копривщица и с. Старосел.

Минералната вода е подходяща за лечение на опорнодвигателния апарат (след фрактури, периферна нервна система , бъбречни заболявания и стомашно чревния тракт).Последните изследвания показват,че е единствената вода, която лекува в голяма степен подагра.


За вилата

Хотел НаслукаХотел Наслука

Комплекса разполага с 11 стаи със спални, ресторант със 100места, механа само за гостите на хотела, външна градина с битова обстановка,барбекю и традиционна фурна за печене на агнета.

Стаите са със самостоятелен санитарен възел, баня, климатик, WC, кабелна телевизия с над 150 програми и WF.

Хотела разполага с термоспа кабина.

В непосредствена близост се намират два открити минерални басейни, един закрит, които могат да се ползват срещу съмата от 4лв.


Цени :

Единична стая - 30лв.
Двойна стая - 40лв.
Спалня + единично легло - 50лв.

Хотел Наслука Хотел Наслука

Мнения за Хотел Наслука - с. Баня


The company has no review.

Напиши мнение за Хотел Наслука - с. Баня


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.