Спортен Клуб Skills Studio  itemprop=

Спортен Клуб Skills Studio

Спортен клуб "Росива" е мястото, където можете да поддържате своята физическа форма, добро здравословно състояние и разбира се нужното за всеки човек хубаво настроение. Приятната атмосфера в нашия спортен клуб и приветливото посрещане правят мястото специално за много хора.
Спортен клуб "Росива" Спортен клуб "Росива" е мястото, където можете да поддържате своята физическа форма, добро здравословно състояние и разбира се нужното за всеки човек хубаво настроение. Приятната атмосфера в нашия спортен клуб и приветливото посрещане правят мястото специално за много хора.     За нас: Спортен клуб "Росива" е мястото, където можете да поддържате своята физическа форма, добро здравословно състояние и разбира се нужното за всеки човек хубаво настроение. Приятната атмосфера в нашия спортен клуб и приветливото посрещане правят мястото специално за много хора. Ние от спортен клуб "Росива" смятаме, че физическата култура е неразривно свързана с културата на едно модерно общество, а грижата за доброто здраве и висок тонус са от първостепенно значение, особено в забързаното и изпълнено с постоянен стрес ежедневие. Всеки човек се стреми към здраве и дълъг живот, съчетани с повишена жизнена активност. Тайната за постигането им се крие в отличната физическа форма и приповдигнат дух, които можете да си осигурите само като посещавате тренировките в спортен клуб "Росива". Запомнете, хората, които са в перфектна форма се чувстват по-добре, повишават качеството си на живот и са по-отворени към света. Постигането на отлична форма може да стане по много и различни начини. За нас в спортен клуб "Росива" е важно да предоставим възможност на всеки да избере подходящ за него начин, който да му достави максимален душевен комфорт. Спортен клуб "Росива" Ви предлага групови занимания, подходящи за всеки вкус и предпочитания: ориенталски танци, народни танци, йога, тае бо, пилатес, бодиуърк, а също така и индивидуални тренировки. Очакват Ви високо квалифицираните инструктори на нашия спортен клуб, които притежават богат опит и знания, които ще ви предразположат да се чувствате комфортно и попаднали на точното място. Тук всеки ще получи персонално внимание и гаранция за траен резултат. За да се чувствате добре в кожата си, тонизирани и бликащи от енергия, заповядайте в спортен клуб "Росива"!       Услуги: Таае бо Пилатес Народни танци Зумба Йога за деца Други       www.rosiva.eu

Спортен Клуб Skills Studio - отрасли:


Танцови Школи, Спортни Школи,

Мнения за Спортен Клуб Skills Studio


The company has no review.

Напиши мнение за Спортен Клуб Skills Studio


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.