Бистро Позитано - Вижте още

Бистро Позитано

Перфектната обедна почивка! Сготвено като у дома и сервирано на мига. На разумни цени и в неразумни грамажи. По-чисто от очакваното и по-любезно отколкото ви се вярва. Заповядайте при нас в Заведение за Бързо Хранене - Бистро Позитано!
Бистро Позитано Заведение за Бързо Хранене в София

Бистро Позитано

Заведение за бързо хранене бистро Позитано

Нашата история, качества и цели. Стремеж към развитие с всеки изминал ден!

Бистро Позитано Заведение за Бързо Хранене в София

За нас е удоволствие да полагаме специални грижи, за да удовлетворим изискванията на нашите клиенти, но когато това не се случи сме винаги отворени за градивна критика и мнения, които може да споделите тук в сайта. 

„Бистро Позитано” е заведение за бързо хранене, намиращо се в центъра на град София. Ние отваряме врати още през 2013 г. и от тогава предлагаме на клиентите си богат асортимент от традиционни български ястия, скара, италианска кухня, прясно приготвена риба, салати и домашни десерти. 

Бистро Позитано Заведение за Бързо Хранене в София

Очакваме ви

Бистро Позитано Заведение за Бързо Хранене в София

На улица Позитано 34, всеки ден от 10:00 до 16:00, за да се насладите на един вкусен обяд на разумни цени в центъра на София!

Бистро Позитано винаги има с какво да изкуши както редовните си посетители, така и новите си клиенти.

Обедното меню е различно всеки ден и за приготвянето на храната се използват висококачествени продукти. Нашият екип е изграден от подбрани професионалисти, които са добре сработени и постигат удивителни резултати. Водеща роля затова има и доброто оборудване, с която готвачите разполагат в кухнята. То е от последните поколения професионална техника и от заведението се стремим да я обновяваме винаги, когато има нужда от това.

Експресното обслужване и професионалното отношение при нас е задължително, защото знаем, че в натовареното ви ежедневие нямате време да чакате на опашки. За нас е удоволствие да полагаме специални грижи, за да удовлетворим изискванията на нашите клиенти, но когато това не се случи сме винаги отворени за градивна критика и мнения, които

Бистро Позитано Заведение за Бързо Хранене в София

Мнения за Бистро Позитано


The company has no review.

Напиши мнение за Бистро Позитано


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.