Фотограф Мариана Димитрова  itemprop=

Фотограф Мариана Димитрова

Фотограф Мариана Димитрова предлага следните фотографски услуги: заснемане на сватби, рожденни дни, кръщенета и др. събития. Фотосесии на новородени, бебета, деца, семейни фотосесии.
За мен Когато обичаш себе си, не ограбваш собственото си време и не твориш грандиозни проекти за бъдещето. Аз вярвам в тази истина. Добър приятел ми сподели подобна емоция, за да превърне своята мисъл в моя момент, в който отново потвърдих усещането, че съм доволна в дните си, защото обичам това, което правя. Ако крадеш от личното си време, ще изгубиш удоволствието, което малките и простички неща ти носят… Ако чертаеш грандиозния си план за утре, ще изгубиш вдъхновението си днес… Всичко от моето творене – независимо дали ще боядисвам стар стол в онова прекрасно атинско синьо или ще участвам в ливадното къпане на двете си момчета – е свързано с мига тук и сега. Същият миг, който грабва в една снимка, защото е истински, а не престорен, изигран и мислен дълго. „Ливадно“ и „къпане“ е от онези истории, които познавахме в детството си. Спонтанно и с история. Ето това съм аз – и дали с четка в ръка, дали с голяма чанта към плажа, дали с тежък фотоапарат – всичко ми носи удоволствие, защото се случва в моя живот. Заснемане на: сватби кръщенета фотосесии на новородени бебета деца семейни фотосесии

Фотограф Мариана Димитрова - отрасли:


Свободни Професии, Фотографски Услуги, Видеозаснемане,

Мнения за Фотограф Мариана Димитрова


The company has no review.

Напиши мнение за Фотограф Мариана Димитрова


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.