Фитони 1 ЕООД   itemprop=

Фитони 1 ЕООД

Фитони 1 ЕООД се развива в областта на вноса и търговията на детски играчки. Фирмата работи с много български производители и предлага голямо разнообразие от играчки, сувенири и керамика. Търговя с детски, дамски и мъжки обувки. Внос и износ на детски играчки от Турция и Китай.
Пловдив, ул. Брезовско шосе 147, склад 29

За нас Фитони 1 ЕООД се развива в областта на вноса и търговията на детски играчки. Фирмата работи с много български производители и предлага голямо разнообразие от играчки, сувенири и керамика. Внос и износ на детски играчки от Турция и Китай. За да бъдат нашите клиенти винаги доволни и информирани, ние предлагаме сервиз и компетентно обслужване. Така хората знаят, че винаги ще им се обърне внимание и ще им се помогне да направят най-правилния избор. Фитони 1 ЕООД търгува и със сувенири, подаръци от метал, дърво, керамика, камък, свещи, декоративни мебели и аксесоари за дома и офиса. Предлагаме и мъжки, дамски и детски обувки, чехли и джапанки.

Актуално в каталога


Здравейте приятели на Business.bg.

Последните 7 месеца за нас бяха много важни, защото стартирахме изработването на нов дизайн на нашия каталог, нов администраторски панел и нова мобилна версия с респонзив дизайн, според последните очаквания на потребителите и новите изисквания на Google и останалите търсещи машини, до услугите на които се позоваваме ежедневно. Виж още...

За BUSINESS.bg


Контакти
Какво е BUSINESS.bg?
Услуги
Как да включа фирмата си БЕЗПЛАТНО в бизнес каталога?
Как да имам ПОВЕЧЕ клиенти?