Ресторант Вили - Вижте още

Ресторант Вили

Ресторант Вили предлага на своите клиенти вкусно хапване и уютна атмосфера, в която да се отпуснат в компанията на своите приятели и близки хора. Ресторант Вили е на два етажа и общият брой места е над 300. Това прави заведението особено подходящо за организиране на празненства.
Ресторант Вили
Ресторант "ВИЛИ" гр.Враца
Ресторант Вили предлага на своите клиенти вкусно хапване и уютна атмосфера, в която да се отпуснат в компанията на своите приятели и близки хора.

Тук можете да прекарате обедната си почивка с колегите като опитате ястията от обедното меню, които са различни всеки ден и се приготвят така, че да задоволят всеки вкус.

Ресторант Вили е на два етажа и общият брой места е над 300. Това прави заведението особено подходящо за организиране на празненства с повече хора - сватби, фирмени банкети, рождени дни и други.

Ресторант Вили
  • Ресторант Вили разполага с лятна градина (капацитет над 350 души)
  • Отделен салон с капацитет над 130 места на първия етаж
  • Над 90 места на втория етаж
  • Шарен детски кът, в който децата да играят, докато Вие хапвате

Обедното ни меню е различно за всеки ден /за поръчки и справки информация може да се получи по телефона/

Ресторант Вили

Заповядайте в ресторант Вили във Враца, за да опитате ястия от разнообразното меню, които можете да съчетаете с хубаво, българско вино или ракия.

Ресторант Вили

Ресторант Вили - отрасли:


Ресторанти,

Мнения за Ресторант Вили


The company has no review.

Напиши мнение за Ресторант Вили


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.