Rent a car city Sofia  itemprop=

Rent a car city Sofia

Транспортни дейности, изкопни и строителни услуги със собствена техника.Наем на строителна техника, Наем на земеделска техника,Рент а кар - Наем на лек автомобил.
За нас : Рент а кар Сити София е създадена през 2007г. като част от дружества с разнороден предмет на дейности. През годините дейността се специализира в отдаване под наем на специализирината техника – строителна и транспортна, отдаване под наем на леки автомобили с шофьор, извършване на трансфери и специализирани туристически посещения в страната и чужбина, отдаване под наем и извършване на услуга със земеделска техника за обработка на земеделска земя и събиране на готова реколта. Основен предмет на дейност на дружеството е извършване на транспортни услуги със самосвали – извоз на изкопна маса, строителни материали, насипни материали и фракция, както и услуги с верижни и мобилни багери – от 14 тона до 30 тона. Компанията предлага и дейности от сферата на дружествата в групата – Хотелско настаняване, Туристически екскурзионни пакети и почивки, издаване на самолетни билети, Организиране на фирмени мероприятия и конферентни събития, Търговия и производство на земеделска продукция, Търговия и производство на био-земеделска продукция. Услуги: Рент а кар Наем на лек автомобил с възможност за наем с шофьор, трансфери от и до летище в страната или чужбина, VIP услуга с луксозен автомобил, организирано посещение на туристически или бизнес обекти, парти бус и др. ВИЖ ПОВЕЧЕ... Наем на строителна техника Наем на специализирана строителна техника и строителна механизация – самосвали (четириосен или триосен), верижен багер, мобилен багер, комбиниран багер, челен товарач - услугата се предлага само с водач-механизатор. ВИЖ ПОВЕЧЕ... Наем на земеделска техника Наем на земеделска техника и прикачен инвентар – агромашини: зърнокомбайн, трактори, телескопичен товарач, култиватори, плугове, сеялки. Услугата се предлага само с водач-механизатор. ВИЖ ПОВЕЧЕ... Други услуги Транспортни и земекопни услуги, Транспорт на строителни и насипни материали, Извършване на строителни и изкопни услуги с механизация и др. Земеделска обработка на площи и събиране на готова продукция - жътва. ВИЖ ПОВЕЧЕ...

Мнения за Rent a car city Sofia


The company has no review.

Напиши мнение за Rent a car city Sofia


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.