Тимсофт ООД  itemprop=

Тимсофт ООД

Фирма Тимсофт предлага продажба и доставка на компютърни системи, преносими компютри, таблети, смартфони, софтуер, принтери, копири, консумативи и аксесоари. Фирма Тимсофт предлага и компютърни конфигурации по изисквания и критерии на клиента с гаранция до 5 години.
За нас Фирма Тимсофт е създадена през 1998 година и е с доказан опит в продажбата на компютри и компютърни системи. Фирма Тимсофт предлага още продажба и доставка на преносими компютри, таблети, смартфони, софтуер, принтери, консумативи и аксесоари. Фирма Тимсофт предлага и компютърни конфигурации по изисквания и критерии на клиента с гаранция до 5 години. Още за нас... Фирма Тимсофт предлагат също така и абонаментна поддръжка, сервиз на компютри, преносими компютри, монитори, принтери и др. За улеснение на клиентите си, фирмата предлага и възможността „Купи на изплащане“ с гъвкави лизингови планове и промоции. В Тимсофт работят екип от изключителни професионалисти готови да Ви изслушат, да отговорят на въпросите Ви и да Ви помогнат със съвети, за да направите правилния избор! Заповядайте при нас и сами ще се убедите в това! Предвид голямото търсене на системи и компоненти втора употреба на българския пазар, фирма Тимсофт предлага рециклирани компютри, монитори, компоненти, с гаранция до 1 година, като всички модули и системи преминават през пълна профилактика и тестване за работоспособност. Предлагат се обновени компютри с предварително инсталирана операционна система Windows, с гаранционен срок 1 година, които са все по-предпочитани от клиентите.

Мнения за Тимсофт ООД


The company has no review.

Напиши мнение за Тимсофт ООД


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.