Семеен Хотел Екорелакс - Вижте още

Семеен Хотел Екорелакс

Семеен хотел Екорелакс разполага с леглова база от 16 места. Сгушен в прегръдката на Рила, Семеен хотел Екорелакс отваря врати за всеки турист в планината и за всеки желаещ да отседне в уютната автентична семейна обстановка.
Семеен Хотел Екорелакс

Сгушен в прегръдката на Рила, Семеен хотел Екорелакс отваря врати за всеки турист в планината и за всеки желаещ да отседне в уютната автентична обстановка.

Семеен Хотел ЕкорелаксСемеен Хотел ЕкорелаксСемеен Хотел Екорелакс

За нас

Семеен хотел Екорелакс е райско кътче, обзаведено с всички удобства, за да накара всеки да се върне. Къщата предлага възможността сами да си приготвите храна, но ако желаете стопанинът и съпругата му могат да ви предложат традиционна българска кухня от която да си оближете пръстите и да се връщате пак и пак.

Районът е център на курортно - туристическият триъгълник Самоков - Боровец - Мальовица, слънчева и защитена котловина в Западна Рила с н.в. 1100-1200м. Къщата е с локално парно отопление, баня с WC за всяка стая, интернет, цифрова ТВ, защитен паркинг, градина, детска площадка, ски гардероб, уютна механа с камина.

Заповядайте при нас - ние ви посрещаме като гости и ви изпращаме като приятели.


Семеен Хотел Екорелакс Семеен Хотел Екорелакс Семеен Хотел Екорелакс Семеен Хотел Екорелакс Семеен Хотел Екорелакс Семеен Хотел Екорелакс Семеен Хотел Екорелакс Семеен Хотел Екорелакс Семеен Хотел Екорелакс Семеен Хотел Екорелакс Семеен Хотел Екорелакс