Стефан Дойчинов, дърворезбар  itemprop=

Стефан Дойчинов, дърворезбар

Стефан Дойчинов, художник - дърворезбар
Проект и изработка на уникални художествени произведения с ДЪРВОРЕЗБА:1.Дърворезбовани тавани - слънца от орех, дива череша,липа, дъб. 2.Розети за украса на таван или стена. 3.Икони - рисувани, съчетани с богата възрожденска дърворезба.4.Поставки с дърворезба за всякакъв вид ловни трофеи - глиги на диво прасе, сръндак, елен, дива коза и др. 5.Стенни пана с ловни сцени съчетаващи дърворезба с еленови рога.Изработват се и дърворезби по поръчка на клиенти. ЖИВОПИС с маслени бои: 1.Планински пейзажи от Рила Пирин, Алпите и др. 2.Картини с коне. 3.Стари майстори. 4.Картини със социална тематика и други. Може да ги видите в сайта ми в "Гугъл".

Стефан Дойчинов, дърворезбар - отрасли:


Изящни Изкуства,

Мнения за Стефан Дойчинов, дърворезбар


The company has no review.

Напиши мнение за Стефан Дойчинов, дърворезбар


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.