Virtual  itemprop=

Virtual

СТУДИО ЗА АУДИО И ВИДЕО ПРОДУКЦИЯ И ПОСТПРОДУКЦИЯ Студиото притежава технологичен и творчески ресурс за изработката на широка гама продукти - телевизионни програми, филми, музикални и рекламни видеоклипове и др. съобразени със стандартите на БНТ,
София, кв.Бояна, ул. Маринковица 7А





СТУДИО ЗА АУДИО И ВИДЕО ПРОДУКЦИЯ И ПОСТПРОДУКЦИЯ Студиото притежава технологичен и творчески ресурс за изработката на широка гама продукти - телевизионни програми, филми, музикални и рекламни видеоклипове и др. съобразени със стандартите на БНТ, BTV, както и на всички останали ТV компании. Предлагат се дублаж, субтитриране и адаптация на филми, реализацията на рекламни аудио клипове, както и музикално оформление. Опитът на ВИРТУАЛв организирането на промоции и изпълнението на аудио-визуални шоу спектакли позволява реализирането на оригинални, ефектни и мащабни проекти. ВИДЕО СТУДИО Видео студиото е специализирано в изработката както на телевизионни предавания и филми (документални, игрални и сериали), така и на рекламни и музикални видео клипове. Произвежда собствена продукция, като същевременно предлага и всички необходими условия за работата на независимите продуценти: - Две работни места за дигитален видео монтаж. - Наем на необходимата снимачна техника - камери, осветление, монитори, кран и т.н. - Осигуряване на пътнически, товарен и лекотоварен транспорт. - Поддържане на всички разпространени формати - Мастериране, прехвърляне и тиражиране. - Субтитриране - Анимация - двуизмерна, триизмерна и рисувана. - Изготвяне на сценарий и сториборд - Дублиране, озвучаване и адаптиране на филми и телевизионни програми - Опаковка на телевизионни програми и инициализация на видеоклипове АУДИО СТУДИО В аудио студиото се създават рекламни аудио клипове, озвучават се телевизионни програми и рекламни видео клипове, дублират се филми. Изготвят се рекламни джингли и песни с оригинална авторска музика и текст. Изпълняват се и всички форми на музикално оформление - на събития, промоции, концерти, електронни игри и др. Извършва се звукозапис, мастериране, прехвърляне и тиражиране. НАШИТЕ КЛИЕНТИ Сред клиентите, за които ВИРТУАЛ е изработвало програми и продукти нареждат: БТВ БНТ Нова Телевизия 7 дни НДК Доверие Мобиком Мобилтел Булстрад Автомотор Корпорация- Ситроен Майкрософт Интербрандс - SWATCH Лъки страйк Лук Оил Савой клуб Меншън хаус Маккой СИС Индъстрис БМК КаМюзик Орфей Мюзик Изработвани са видео клипове на Слави Трифонов, Антибиотика и много други.

Мнения за Virtual


The company has no review.

Напиши мнение за Virtual


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.