Гимас Компютърс  itemprop=

Гимас Компютърс

Гимас Компютърс предлага компютърна и мрежова техника, периферия и гейминг аксесоари, фискални принтери и касови апарати, софтуер, оборудване за видеонаблюдение, офис консумативи. Основният ни офис се намира в град Банско и предлагаме целогодишна IT поддръжка за хотели.
Банско, ул. Цар Симеон 80

Гимас Компютърс предлага компютърна и мрежова техника, периферия и гейминг аксесоари, фискални принтери и касови апарати, софтуер, оборудване за видеонаблюдение, офис консумативи. Основният ни офис се намира в град Банско и предлагаме целогодишна IT поддръжка за хотели и други търговски обекти в региона, както и изграждане на вътрешни и Wi-Fi мрежи, изграждане на системи за видеонаблюдение и др. Сервизът ни предлага поддръжка и ремонт (гаранционен и извънгаранционен) на лаптопи, компютри, както и на всички предлагани от нас артикули. Ако искате да си купите компютър, принтер или касов апарат сте попаднали на правилното място, но ние се стремим да предложим на клиентите си много повече от обикновения артикул. Екипът ни е ентусиазиран и опитен, и сме наясно с изключително тежката конкуренция на големите вериги, затова ние сме се специализирали в пълното обгрижване на клиента и смятаме това за най-голямата ни сила. Нашата цел е цялостното обслужване на клиента - вие имате проблем, ние го решаваме. Ако имате нужда от лаптоп, ще ви го доставим. Ако имате стар компютър, който не работи, ще го оправим или ще ви помогнем да продадете частите му. Ако имате нужда от рутер, но не знаете кой модел ще е най-подходящ за вашата ситуация, ние ще ви дадем безплатна консултация и съвет. В бизнеса с IT съпорт сме от доста години, имаме доста обекти в Банско и околията. Куражът ни да се заемем с цялото това онлайн начинание идва от факта, че се справяме доста успешно на местно ниво и най-вече от редицата доволни клиенти както корпоративни, така и на частни лица.

Мнения за Гимас Компютърс


The company has no review.

Напиши мнение за Гимас Компютърс


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.