Десислава Ръжданова Картини и Живопис  itemprop=

Десислава Ръжданова Картини и Живопис

Десислава Ръжданова е млад творец с голяма любов към рисуването. Картините са нейна страст. Прекрасните и творби може да разгледате на фейсбук страницата и!
Петрич, ул. Капитан Джигаров 22

Десислава Ръжданова е млад творец с голяма любов към рисуването Картините са нейна страст Омъжена, с 2 прекрасни дъщери, тя е завършила и финанси в ЮЗУ Неофит Рилски Благоевград. Десислава Ръжданова се развива в областта на живописта. Нейните картини са нежни и изящни. #slider, #slider img, #slider1, #slider1 img { min-height:200px !important} Прекрасните и творби може да разгледате на фейсбук страницата и!

Десислава Ръжданова Картини и Живопис - отрасли:


Изкуство и Култура, Галерии, Музеи, Свободни Професии,

Мнения за Десислава Ръжданова Картини и Живопис


The company has no review.

Напиши мнение за Десислава Ръжданова Картини и Живопис


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.