ВЕБ 2012  itemprop=

ВЕБ 2012

Aquamarine e верига магазини за дамски обувки, мъжки обувки и дамски чанти от естествена кожа и еко кожа.
Aquamarine е добре познат бранд, който се утвърди в последните години с висококачествените си продукти на достъпни цени и отличното ниво на обслужване. В магазините от веригата, както и онлайн, могат да бъдат закупени дамски обувки, боти, ботуши, сандали, летни ботуши или мъжки официални обувки, спортни обувки, боти и мокасини. Всички продукти с марка Aquamarine са изработени от висок клас естествена кожа и следват последните модни тенденции. Спортни кецове, елегантни обувки на висок ток,обувки за абитуриентски бал или специален повод, екстравагантни обувки на платформи за парти, топли ботуши, шикозни чизми, ефектни перфорирани летни ботуши, балеринки, мокасини - всичко от света на обувките може да бъде открито в Aquamarine . Повече информация, нови модели и актуални промоции на aquamarienshoes.eu

ВЕБ 2012 - отрасли:


Онлайн Магазини за Обувки,

Мнения за ВЕБ 2012


The company has no review.

Напиши мнение за ВЕБ 2012


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.