КАНЛУКС ЕООД - Вижте още

КАНЛУКС ЕООД

Фирма КАНЛУКС ЕООД е дъщерна фирма на полската компания KANLUX S.A. и предлага на своите Клиенти широка гама от модерни светлинни решения организирани в шест продуктови групи: архитектурни осветителни тела, външни осветителни тела, домашни осветителни тела, източници на светлината...
КАНЛУКС ЕООД

КАНЛУКС ЕООДКАНЛУКС ЕООДКАНЛУКС ЕООД


За нас :

КАНЛУКС ЕООДКАНЛУКС ЕООДКАНЛУКС ЕООД
Kanlux S.A. е едно от водещите предприятия в сектора на осветителните тела. Малката семейна фирма, регистрирана през 1989 година, за по-малко от 25 години нарасна до ранга на международна компания, в дружествата на която са назначени няколко стотици служители. Фирмата непрекъснато разширява своята мрежа за продажби в Полша, както и в чужбина. Разширявайки своята дейност на външните пазари Kanlux S.A. отвори дъщерни дружества в Чехия, Словакия, Унгария, Украйна, Румъния, България, Германия и Русия. Днес асортиментът на фирмата е достъпен в повече от 40 страни не само в Европа, но и в далечни страни като Боливия, Габон или Австралия.

Фирмата предлага на своите Клиенти широка гама от модерни светлинни решения организирани в шест продуктови групи: архитектурни осветителни тела, външни осветителни тела, домашни осветителни тела, източници на светлината и допълнителен асортимент като електроинсталационно оборудване и модулна апаратура. Общо в офертата на Kanlux са достъпни повече от 1500 позиции.

Осигуряваме на нашите Клиенти в цялата страна доставка на стоките за по-малко от 24 часа благодарение на добре организираната логистична система.

Мисията на Kanlux е да се разберат нуждите на Клиента и да се ги задоволява по подходящ начин, едновременно да сме сигурен и един от основните доставчици на Клиента в осветителната индустрия.


Продукти :

КАНЛУКС ЕООД
Архитектурни осветителни тела
 
КАНЛУКС ЕООД
Външни осветителни тела
 
КАНЛУКС ЕООД
Домашни осветителни тела

КАНЛУКС ЕООД
Източници на светлина
 
КАНЛУКС ЕООД
Електроинсталационно оборудване
 
КАНЛУКС ЕООД
Модулна апаратура

КАНЛУКС ЕООД
Аксесоари
 
КАНЛУКС ЕООД
Ключове и контакти
 

КАНЛУКС ЕООД
Автоматични предпазители


Проекти :

КАНЛУКС ЕООД
 
КАНЛУКС ЕООД
 
КАНЛУКС ЕООД

КАНЛУКС ЕООД
 
КАНЛУКС ЕООД
 
КАНЛУКС ЕООД

КАНЛУКС ЕООД
 
КАНЛУКС ЕООД
 
КАНЛУКС ЕООД


Контакти :

КАНЛУКС ЕООД

София Казичене 1532, ул Вега 7, Складова база Гопет логистикс
Тел: +359 2 421 96 24

Тел./Факс: +359 2 421 96 23
Е-mail: kanlux.bg@kanlux.com

www.kanlux.com

Мнения за КАНЛУКС ЕООД


The company has no review.

Напиши мнение за КАНЛУКС ЕООД


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.