Механа Карлъка - Вижте още

Механа Карлъка

Механа Карлъка е се намира в град Смолян.С битов стил и традиционна кухня посреща своите клиенти.
Механа КарлъкаМехана КарлъкаМехана КарлъкаМехана Карлъка

Приветстваме Ви с полъх от магията на българските традиции и магията на забравените бабини вкусотии в загадъчната традиционната българска Механа Карлъка.
Бит и култура се смесват, за да напомнят вековната история на отличната българска кухня . Механа Механа Карлъка е съчетала в себе си топлината и духа на старите майстори и отминалото време. Итерирорът е автентичен битов стил съчетан с удобствата на съвремието.

Механа Карлъка


Механа Карлъка е заведение с традиции в кулинарията и първокласното обслужване, както и място, където може да прекарате качествено време с добри приятели или близки, наслаждавайки се на хубава храна и питие.

Ще Ви откъснем от ежедневието и ще Ви пренесем в неповторимата атмосфера на българските национални традиции – с традиционни български специалитети и с други неповторими ястия, приготвени специално за Вас от нашия майстор-готвач.

Механа Карлъка

Механа Карлъка ще се погрижи и за организирането на Вашите специални събития и тържества.

За доброто настроение освен с отрупани маси и приятна атмосфера за Вас, нашите гости, ще се погрижи оркестър Карлък Бенд с главното участие на Нина Иванова - народна певица и Валери Караасенов.

Механа Карлъка е се намира в град Смолян на ул. Миньорска 1.

Механа Карлъка

www.mehana-karluka.business.bg

Механа Карлъка - отрасли:


Ресторанти, Механи,
5 1