Механа Карлъка  itemprop=

Механа Карлъка

Механа Карлъка е се намира в град Смолян.С битов стил и традиционна кухня посреща своите клиенти.
Приветстваме Ви с полъх от магията на българските традиции и магията на забравените бабини вкусотии в загадъчната традиционната българска Механа Карлъка. Бит и култура се смесват, за да напомнят вековната история на отличната българска кухня . Механа Механа Карлъка е съчетала в себе си топлината и духа на старите майстори и отминалото време. Итерирорът е автентичен битов стил съчетан с удобствата на съвремието. Механа Карлъка е заведение с традиции в кулинарията и първокласното обслужване, както и място, където може да прекарате качествено време с добри приятели или близки, наслаждавайки се на хубава храна и питие. Ще Ви откъснем от ежедневието и ще Ви пренесем в неповторимата атмосфера на българските национални традиции – с традиционни български специалитети и с други неповторими ястия, приготвени специално за Вас от нашия майстор-готвач. Механа Карлъка ще се погрижи и за организирането на Вашите специални събития и тържества. За доброто настроение освен с отрупани маси и приятна атмосфера за Вас, нашите гости, ще се погрижи оркестър Карлък Бенд с главното участие на Нина Иванова - народна певица и Валери Караасенов. Механа Карлъка е се намира в град Смолян на ул. Миньорска 1. www.mehana-karluka.business.bg

Механа Карлъка - отрасли:


Ресторанти, Механи,

Мнения за Механа Карлъка


The company has no review.

Напиши мнение за Механа Карлъка


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.