Petridis Lighting Ltd  - Вижте още

Petridis Lighting Ltd

Фирма Petridis Lighting е добре позната на българският пазар - с над 50 години опит в производството на архитектурни и индустриални професионални осветителни системи, официален партньор на пионери в бранша като ZUMTOBEL , TRIDONIC, FAEL LUCE, 3F FILIPPI, TRADDEL.
Пловдив, бул. Шести септември 92 /шоурум/

Petridis Lighting Ltd Petridis Lighting Ltd

За нас:

Фирма Petridis Lighting е добре позната на българският пазар - с над 50 години опит в производството на архитектурни и индустриални професионални осветителни системи, официален партньор на пионери в бранша като ZUMTOBEL , TRIDONIC, FAEL LUCE, 3F FILIPPI, TRADDEL и др., като имаме подписани редица споразумения с тях през годините на сътрудничество.

Продуктовата гама на фирмата покрива широк диапазон от видове и типове осветителни тела/за стадиони , зали , индустриални , архитектурни , за здравни заведения, градински, тела със специална защита и много други /, на практика можем да предложим качествени решения за абсолютно всеки бранш без изключение, предвид факта, че основната част от произвежданите от нас осветители са лед базирани - съвсем в такт със световните тенденции за енергийно регулиране.

Всички диодни осветители произведени от нас са с 5 годишна гаранция и 50 000 до 100 000 часа живот на системата, благодарение на професионалния клас чипове, платки и драйвери, които използваме в нашите апликации - на фирмата TRIDONIC GmbH. Осветителите не излъчват вредни UV/IR радиация, както разбира се и вредни трептения, и имат отлично контролирани нива на отблясъци.

Petridis Lighting LtdPetridis Lighting Ltd

Успоредно с това продуктите ни се характеризират с изключително висок светлинен добив до 190Lm/w като това идва и при едни съвсем нормални ценови нива.

Също така е важно да се отбележи, че успяваме да поддържаме failing rate на системите ни на нива от 0,2%, както е заложено и във фирмената ни политика за качествен контрол на производството

Някои от основните ни осветителни тела са влагозащитения линеен осветител 3F LINDA , камбаните YES SHOW LED, висок клас линеен осветител IKARUS, линейния осветител SLOTLITE, EASY LINE, лед панелите FOGLIO, офисните тела MLM, индустриалните ARETE и NBT архитектурните серии CYCLON, MORFI, YPSILON и много други.

Не малка част от осветителните ни тела могат да бъдат изработени и по задание на клиента/размери на тялото, форма, CRI, мощност и др./, което е много удобно, особенно за апликации с по големи мащаби включително и дизайнерски проекти.

Също така фирмата ни е представител и на производители на декоративно осветление като FABBIAN, FONTANA ARTE , FOSCARINI, IDEAL LUX, LINEA LIGHT ILFARI, PRECIOSA, SYLCОM и др., на които продуктови гами, също можем да доставяме.

Фирмата ни има ISO:9001 качествен контрол и е СЕ сертифицирана, като използва най-напредналото технологично оборудване и контрол на всеки етап от производството и качеството на продуктите, чрез сертифицирани продуктови системи.

В Петридис Лайтинг изповядваме основен принцип , че осветлението не може да бъде обяснено – то трябва да бъде презентирано….видяно !
Petridis Lighting Ltd
www.petridis-lighting.bg

Мнения за Petridis Lighting Ltd


The company has no review.

Напиши мнение за Petridis Lighting Ltd


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.