Дианид - Северозападна България  itemprop=

Дианид - Северозападна България

Фирма Дианид е дългогодишен български производител на LED осветление за дома и промишлеността. През месец август 2020 открива офис и в град Видин, който обслужва основно бизнес клиенти от Северозападна България.
Видин, ул. Цар Симеон Велики 1, партер

Описание: ДИАНИД ЕООД е основана през 1994 г. като вносител, но вече над осем години предлага на пазара собствено производство LED осветление за дома и промишлеността. Фирмата разполагаме с най-модерна техника за насищане и запояване на платки, както и лаборатория за развойна дейност в оптоелектрониката. От началото на 2019 г. фирма Дианид ЕООД предлага на своите клиенти доставка и монтаж на IP камери с висока резолюция, мрежови записващи устройства (NVR) и аксесоари за видеонаблюдение. През месец август 2020 г. фирмата отваря свой офис в град Видин.

Офиси на Дианид - Северозападна България

Дианид - Северозападна България

ДИАНИД ЕООД

Фирма Дианид предлага голямо разнообразие от продукти за LED осветление. При нас ще откриете цялата гама LED пури, панели, аплици, крушки, лунички, захранвания, контролери, усилватели, димери, улично, промишлено, интериорно и екстериорно, за вграждане, прожектори, фиброоптика, декоративно
София, ж.к.Бели брези бл.27 вход от бул Гоце Делчев

0898 54 93 51
Мнения за Дианид - Северозападна България


The company has no review.

Напиши мнение за Дианид - Северозападна България


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.