Амара Лайтинг ЕООД  - Вижте още

Амара Лайтинг ЕООД

Амара Лайтинг предлага богата гама светодиодни продукти и мощни светодиоди с широко приложение. Директен вносител на качествени светодиодни ленти и модули, захранвания и контролери. Представител за България и Балканите на тайванската компания Prolight Opto, Taiwan
Амара Лайтинг ЕООДАмара Лайтинг ЕООД


АМАРА ЛАЙТИНГ ЕООД e фирма, ориентирана изключително към търговията със светодиодни продукти -осветителни тела с мощни светодиоди, светодиодни крушки, светодиодни ленти, прожектори и фасадно осветление.
От момента на създаването си през 2007 година, ние в Амара Лайтинг се стремим да предоставим на клиентите си Качествено Светодиодно Осветление. С течение на времето се убедихме, че качествените светодиодни продукти са това, което умният човек избира поради ред причини.
Амара Лайтинг ЕООД Амара Лайтинг ЕООД
За нас всеки проект и всеки клиент е важен и уникален.

Независимо дали осветявате бензиностанция, хотел, обществена сграда, или частния си дом, ние ще се постараем да ви предложим най-точния продукт, който да се доближава до оптималното съотношение цена/качество.
В нашата политика не влиза стремеж към най-ниската цена, а стремеж към КАЧЕСТВЕН продукт.
Ние предлагаме светодиодно осветление с множество приложения: вътрешно и външно осветление в хотели, апартаментни комплекси, офиси, магазини, ресторанти, заведения, паркове и частни домове.

Нашите продукти са със съвременен дизайн, изработени от качествени и устойчиви материали, в съответствие с Европейските изисквания за качество и сигурност.

Освен директна продажба, нашата компания предлага на своите клиенти и индивидуална консултация и монтаж на избраните продукти.


Амара Лайтинг ЕООД
Амара Лайтинг ЕООД
Амара Лайтинг ЕООД
Амара Лайтинг ЕООД

За улеснение и удобство на клиентите ни, ние имаме възможност да вграждаме светодиоди във вече съществуващи осветителни тела на клиента (при наличие на техническа възможност)

Работим с някои утвърдени в световен мащаб компании за светодиоди и светодиодни продукти :

  Амара Лайтинг ЕООД
 • PROLIGHT OPTO LTD, TAIWAN – официален представител - МОЩНИ COB СВЕТОДИОДИ
 • FLIP CHIP OPTO, USA– официален представител - УЛТРА МОЩНИ FLIP CHIP СВЕТОДИОДИ
 • MECHATRONIX, TAIWAN – официален представител - РАДИАТОРИ ЗА МОЩНИ СВЕТОДИОДИ
 • MEANWELL, TAIWAN –ЗАХРАНВАЩИ БЛОКОВЕ ЗА СВЕТОДИОДИ И СВЕТОДИОДНИ ЛЕНТИ
 • GLP GLP, POLLAND –ЗАХРАНВАЩИ БЛОКОВЕ ЗА СВЕТОДИОДИ И СВЕТОДИОДНИ ЛЕНТИ
 • LEDIX, POLAND – официален представител - ДЕКОРАТИВНИ ОСВЕТИТЕЛНИ ТЕЛА
 • ASENSETEK, TAIWAN – официален представител – ASENSETEK LIGHTING PASSPORT- СПЕКТРОМЕТЪР
Амара Лайтинг ЕООД Амара Лайтинг ЕООД

Мнения за Амара Лайтинг ЕООД


The company has no review.

Напиши мнение за Амара Лайтинг ЕООД


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.