Амара Лайтинг ЕООД  - Вижте още

Амара Лайтинг ЕООД

Амара Лайтинг предлага богата гама светодиодни продукти и мощни светодиоди с широко приложение. Директен вносител на качествени светодиодни ленти и модули, захранвания и контролери. Представител за България и Балканите на тайванската компания Lustrous
Амара Лайтинг ЕООД Амара Лайтинг ЕООД
Амара Лайтинг ЕООД
Качествено светодиодно (LED) от Амара Лайтинг: Фирмата предлага богата гама светодиодни (LED) осветителни тела и мощни светодиоди с широко приложение: интериорно и екстериорно LED осветление в офиси, заведения, хотели, апартаментни комплекси, магазини, ресторанти, диско-клубове, паркове и частни домове.

LED осветителни тела за магазини, банки, ресторанти, офиси

Амара Лайтинг ЕООД
Амара Лайтинг ЕООД Амара Лайтинг ЕООД Амара Лайтинг ЕООД

Най-новото попълнение в продуктовата ни линия са специални LED осветителни тела за магазини, банки, ресторанти, офиси - светодиодни панели 60 х 60 см за открит монтаж или за вграждане, със специален дифузер с 92% пропускливост и равномерно разпределение на светлината.

Амара Лайтинг е Директен вносител на качествени:
светодиодни LED ленти
LED захранвания
RGB контролери
алуминиеви профили за светодиодни ленти.


Директен вносител на захранващи блокове MEANWELL.

 • Представител за България на тайванската компания Lustrous Technology – производител на мощни COB (chip-on-board) светодиоди/COB LED.
 • Представител за България на тайванската компания MechaTronix Kaohsiung Co – производител на радиатори (охлаждания) за мощни COB (chip-on-board) светодиоди/COB LED.
 • Представител за България на полската компания LEDIX - производител на висококачествени интериорни лед осветители за дома, подходящи за вграждане в стени, стълбища, парапети.
 • Представител за България на тайванската компания KOTAS - производител на светодиодни (LED) крушки, светодиодни(LED) лунички и осветителни тела за вграждане (луни).
Амара Лайтинг ЕООД Амара Лайтинг ЕООД Амара Лайтинг ЕООД Амара Лайтинг ЕООД

КАЧЕСТВЕНО СВЕТОДИОДНО ОСВЕТЛЕНИЕ

Елегантно, модерно, красиво, икономично, с много приспособления за умно управление на светлината. Ако качеството на осветлението е важно за вас, заповядайте в нашия шоурум за консултация и професионален съвет.

Нашите продукти са със съвременен дизайн, изработени от качествени и устойчиви материали, в съответствие с Европейските изисквания за качество и сигурност.

Освен директна продажба, нашата компания предлага на своите клиенти и индивидуална консултация и монтаж на избраните продукти

Амара Лайтинг ЕООД