Джунлиев ООД  itemprop=

Джунлиев ООД

Фирма ДЖУНЛИЕВ ООД предлага голямо разнообразие от строителни материали брави,,инструменти, изолационни, материали, латекс, лепила, бои, лакове.ДЖУНЛИЕВ ООД е основен дистрибутор на всички продукти на фирма Оргахим.
Разград, ж.к. Освобождение, бл.33, ап. 16

Фирма ДЖУНЛИЕВ ООД Фирма ДЖУНЛИЕВ ООД е основен дистрибутор на всички продукти на фирма Оргахим. За Нас Фирма ДЖУНЛИЕВ ООД предлага голямо разнообразие от строителни материали брави инструменти изолационни материали латекс лепила бои лакове Фирма ДЖУНЛИЕВ ООД извършва: тониране на бои тониране на лакове тониране на латекс с тонираща машина Хамелекон   Фирма ДЖУНЛИЕВ ООД доставя на своите клиенти продуктите на място на територията на гр. Разград и региона

Мнения за Джунлиев ООД


The company has no review.

Напиши мнение за Джунлиев ООД


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.