Комплекс Елица - Вижте още

Комплекс Елица

КОМПЛЕКС ЕЛИЦА се намира в китното селце Средни колиби, на 15 км от гр. Елена. Тук стопаните - сем. Мартинкови, са изградили чудесно място за отдих и веселие с всички съвременни удобства. От летните горещини ще ви спаси откитият басейн, прохладната дневна и красивата веранда с чудесна
Средни колиби, област Велико Търново

Къща „Елица” се намира в китното селце Средни Колиби, на 15км от гр. Елена и на 25 км от гр. Велико Търново.

Комплекс Елица Комплекс Елица

Тук стопаните – сем. Мартинкови, са създали чудесно място за отдих и веселие с всички съвременни удобства.

Къща „Елица” разполага с 8 стаи (3 двойки, 3 тройки и 2 четворки), всяка със самостоятелна баня, сателитна телевизия и локално парно отопление.

Къщата се предлага единствено цяла за самостоятелно ползване.

От летните горещини ще Ви спаси откритият басейн, прохладната дневна и красивата веранда с чудесна панорама към Брусова могила.


  •  Комплекс Елица
  •  Комплекс Елица
  •  Комплекс Елица
  •  Комплекс Елица
  •  Комплекс Елица

Зимните вечери ще са незабравими край пламтящия огън в уютната камина.

Тук ще Ви нагостим с традиционни за Еленския край специалитети - ароматна гъбена чорба от манатарки, боб в гърне, крехко агнешко печено, дивеч в гърне, дивечови кюфтенца на скара, домашен бут по Еленски, домашно сирене и кашкавал, домашно квасено мляко, вкусни мекички и дъхав балкански мед, а желаещите да се хранят здравословно също няма да бъдат разочаровани.


Любителите на риболова могат да се възползват от близостта на яз. Йовковци и да опитат късмета си. Ако слуката не им изневери, домакините ще приготвят улова според желанието на гостите.

През ловния сезон привържениците на най-мъжкия спорт могат да вземат участиев ловен излет със съдействието и вещото ръководство на собственика.

Каним всички, които искат да се насладят на нашето гостоприемство и да усетят неповторимата атмосфера на домашния уют, да заповядат при нас!

Спокойствието, тишината, чистият въздух и величествената красота на Еленския балкан са гаранция за една незабравима почивка!

 Комплекс Елица

Очакваме Ви!