ВАЙД БУЛ ЕООД - Вижте още

ВАЙД БУЛ ЕООД

ВАЙД-БУЛ ЕООД e с предмет на дейност внос и търговия на клеми, кабели, тестери, проводници, щуцери, шлаухи, шини, предпазители, защити, контактори, релета. Инженеринг и доставка на електроинсталационни системи и двойни инсталационни подове. Шкафове за ел. табла.
София, бул.Свети Климент Охридски 13


ВАЙД - БУЛ ЕООД  ВАЙД - БУЛ ЕООД  ВАЙД - БУЛ ЕООД  ВАЙД - БУЛ ЕООД ВАЙД - БУЛ ЕООД

За нас:

Фирма Вайд-Бул, предлага над 20 години на българския пазар набор от световно известни фирми пионери в областта на промишлената електроапаратура и автоматизация.

Ние винаги сме се стремели да бъдем пионери и иноватори в редица сектори, предлагайки последните тенденции и новости на нашия пазар. Коректни и дълготрайни отношения с нашите международни партньори и клиентите на локално ниво са причината да представляваме ексклузивно над 15 световно известни фирми на територията на България.

Повече информация относно представляваните от нас фирми и продукти можете да научите използвайки менюто на сайта. Желаем Ви приятно разглеждане и дори да не намерите това, което търсите, ние винаги ще се постараем да Ви помогнем, като ни пишете или звъннете на нашите офис телефони.

ВАЙД - БУЛ ЕООД
ВАЙД - БУЛ ЕООД  ВАЙД - БУЛ ЕООД  ВАЙД - БУЛ ЕООД
www.weidbul.com