ВАЙД БУЛ ЕООД - Вижте още

ВАЙД БУЛ ЕООД

ВАЙД-БУЛ ЕООД e с предмет на дейност внос и търговия на клеми, кабели, тестери, проводници, щуцери, шлаухи, шини, предпазители, защити, контактори, релета. Инженеринг и доставка на електроинсталационни системи и двойни инсталационни подове. Шкафове за ел. табла.
София, бул.Свети Климент Охридски 13


ВАЙД - БУЛ ЕООД  ВАЙД - БУЛ ЕООД  ВАЙД - БУЛ ЕООД  ВАЙД - БУЛ ЕООД ВАЙД - БУЛ ЕООД ВАЙД - БУЛ ЕООД

За нас:

Фирма Вайд-Бул, предлага над 20 години на българския пазар набор от световно известни фирми пионери в областта на промишлената електроапаратура и автоматизация.

Ние винаги сме се стремели да бъдем пионери и иноватори в редица сектори, предлагайки последните тенденции и новости на нашия пазар. Коректни и дълготрайни отношения с нашите международни партньори и клиентите на локално ниво са причината да представляваме ексклузивно над 15 световно известни фирми на територията на България.

Повече информация относно представляваните от нас фирми и продукти можете да научите използвайки менюто на сайта. Желаем Ви приятно разглеждане и дори да не намерите това, което търсите, ние винаги ще се постараем да Ви помогнем, като ни пишете или звъннете на нашите офис телефони.

ЕЛЕКТРОИНСТАЛАЦИОННИ МАТЕРИАЛИ

ИНДУСТРИАЛНА ЕЛЕКТРОНИКА

КОМПОНЕНТИ ЗА АВТОМАТИЗАЦИЯ

ИНДУСТРИАЛНИ МРЕЖИ

ПРОМИШЛЕНИ КОМПЮТРИ

КОМУТАЦИОННА АПАРАТУРА

ЕНЕРГИЕН МЕНИДЖМЪНТ

МАРКИРАЩИ СИСТЕМИ

ПРОФЕСИОНАЛНИ ИНСТРУМЕНТИ

ДРУГИ

www.weidbul.com