Pixelista  itemprop=

Pixelista

PIXELISTA е съвременна българска компания, част от DYNACORD - България, която отдава под наем екрани, LED системи и мултимедийно техническо оборудване. Ние сме в този бизнес от 2004 г., като не спираме да се развиваме и да трупаме ежедневно ноу-хау.
София, жк. Дружба, бул. Искърско шосе 7

PIXELISTA е съвременна българска компания, част от DYNACORD - България, която отдава под наем екрани, LED системи и мултимедийно техническо оборудване. Ние сме в този бизнес от 2004 г., като не спираме да се развиваме и да трупаме ежедневно ноу-хау. Екипът ни е млад, но със завиден професионален опит. Не се страхуваме да експериментираме, да залагаме на новото, да се изправяме пред предизвикателствата на деня, да предлагаме нестандартни решения и да поемаме рискове. Работим с най-големите български телевизии, продуцентски къщи, концертни и промоутърски компании, рекламни агенции, както и с големи корпоративни клиенти, общини и държавната администрация. В последните години сме били част от най-запомнящите се ТВ шоупрограми, най-мащабните концерти, най-впечатляващите партите и най-елитните VIP събития. Иновативност и модерни технологииВ XXI век новите технологии и съвременният бизнес трябва да вървят ръка за ръка. Ние познаваме най-модерните технически постижения в нашия бранш и по най-бързия начин ги овладяваме и превръщаме в част от нашата професионална компетентност.Креативност и разнообразие И най-модерната технология си остава просто куп метал, силиций и електроника, ако тя не се използва креативно. И най-голямото разнообразие от резолюции и съвременно мултимедийно оборудване не може да впечатли никого, ако те не са съобразени със спецификата на конкретната задача и особеностите на събитието, което подсигуряват. Ние знаем как да накараме технологиите да работят творчески.Съпричастност и отношениеНие имаме амбицията освен техническото обслужване да предложим на нашите клиенти и отношение - на съпричастност и партньорство, да ги накараме да бъдат спокойни за това, че са поверили събитието си на истински професионалисти с дългогодишен опит и съвременно мислене. Да знаят, че могат да разчитат във всеки един момент на нас. HED P10Dimensions of module: 640 mm (W) x 480 mm (H)Pixel Pitch: 10 mm real pixelResolution: 64 (H) x 48 (V)Weight: 25 kgPower Consumption: 400W (max)Ic MartinDimensions of module: 1140-1000 mm (W) x 1000 mm (H)2140-1000 mm (W) x 2000 mm (H)Pixel Pitch: 40 mm real pixelResolution Ic Martin: 1140-25 (H) x 25 (V)2140-25 (H) x 50(V)Weight: 20 kgPower Consumption: 400W (max)XMPD42 inch PDP Monitor 16: 9 Dimensions 926 mm (W) x 523 mm (H) x 76.5 mm (D)Screen size - 921 (H) x 518 (V) mmPixel Pitch - 1.08Seam for between monitors - 5 mmResolution - 853 (H) x 480 (V)Weight - 27 kgPower Consumption - 360 W (max)Low reflection coating film

Мнения за Pixelista


The company has no review.

Напиши мнение за Pixelista


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.