Алекс и Ко 04 ЕООД  itemprop=

Алекс и Ко 04 ЕООД

Фирмата е създадена през 2007г. Занимава се с продажба на лазерни принтери, копирни машини, банкнотоброячни машини, монето броячни и монето сортиращи машини, тестери за фалшиви банкноти, продажба на консумативи за копирни машини и лазерни принтери, осигур
Шумен, ул."Ришки проход"№21 вх.4

Фирмата е създадена през 2007г. Занимава се с продажба на лазерни принтери, копирни машини, банкнотоброячни машини, монето броячни и монето сортиращи машини, тестери за фалшиви банкноти, продажба на консумативи за копирни машини и лазерни принтери, осигурен сервиз и резервни части на горе-посочената техника.