Grishko - Вижте още

Grishko

Фирма Гришко е производител на обувки и костюми за балет и танц. За последните години продукцията на фирмата получи широко международно признание.Фирмата предлага обувки за всякакъв вид танц, театрални обувки и костюми, обувки за цирк, вариете.

За нас:

Балетът и танците са Вашата страст? Значи споделяме една и съща любов към красотата и движението!

От 1997 г. произвеждаме дрехи и обувки за танци и балет. Наши произведения красят големите балетни сцени по света, а облеклата ни за репетиции, свободно време, художествена гимнастика, спортни и народни танци са с вас по всяко време на тренировки и извън тях.
В танцовото изкуство красотата и грацията са особено важни. Затова и правим изделията си изящни и стилни, но освен това се съобразяваме с тяхното удобство и практичност. Ергономичният дизайн на нашите дрехи и обувки за балет и танци следва всяка извивка на тялото и му дава пълен комфорт, за да може да даде максимума от себе си!

Ако танцът и движението са част от живота Ви, очакваме Ви в магазина ни или онлайн!

Още за нас:

В интернет магазина на фирма Гришко ще намерите „Всичко за танца“:

    Grishko
  • За класически балет
  • За модерен и съвременен танц
  • За джаз танц
  • Обувки за фолклорни и характерни танци
  • За спортни танци - латино и стандартни
  • Обувки за Social Dance - салса, меренге
  • Обувки за аржентинско танго
Както и за малки и големи, за любители и професионалисти.

Гришко е руска фирма създадена през 1989 год. Една от водещите в света производители на обувки и костюми за балет и танц. Нашите палци, туфли и обувки са предназначени както за професионални артисти, така и за учащи и любители. Те се произвеждат в съответствие с най-новите медицински и технологични изследвания в областта. Гордостта на компанията е цеха за производство на балетни и театрални костюми, които красят много световни сцени.

Grishko Освен в производството на артикули за класическия балет, фирма Гришко в годините значително разширява своя асортимент. Фабриката за обувки произвежда скарпини за фолклорни и характерни танци, обувки за джаз и модерен танц, обувки за спортни танци, за танго, степ.

Разбира се не на последно място стоят артикулите за репетиция и свободно време – започвайки от трикото и полата за класически балет , трика за художествена гимнастика и стигнем до дрехите за аеробика, йога и др. занимания.

Нашата цел е да направим дрехата за репетиция красива и удобна, а сценичния костюм – ефектен и комфортен.

На българския пазар фирма Гришко е от 1997 година – Гришко ЕООД

Продукти:

Grishko
Grishko

Grishko
Grishko
Grishko

www.grishko-bg.com: