Grishko - Вижте още

Grishko

Фирма Гришко е производител на обувки и костюми за балет и танц. За последните години продукцията на фирмата получи широко международно признание.Фирмата предлага обувки за всякакъв вид танц, театрални обувки и костюми, обувки за цирк, вариете.

За нас:

Балетът и танците са Вашата страст? Значи споделяме една и съща любов към красотата и движението!

www.grishko.ru
www.grishko-bg.com


От 1997 г. произвеждаме дрехи и обувки за танци и балет. Наши произведения красят големите балетни сцени по света, а облеклата ни за репетиции, свободно време, художествена гимнастика, спортни и народни танци са с вас по всяко време на тренировки и извън тях.
В танцовото изкуство красотата и грацията са особено важни. Затова и правим изделията си изящни и стилни, но освен това се съобразяваме с тяхното удобство и практичност. Ергономичният дизайн на нашите дрехи и обувки за балет и танци следва всяка извивка на тялото и му дава пълен комфорт, за да може да даде максимума от себе си!

Ако танцът и движението са част от живота Ви, очакваме Ви в магазина ни или онлайн!

Още за нас:

В интернет магазина на фирма Гришко ще намерите „Всичко за танца“:

    Grishko
  • За класически балет
  • За модерен и съвременен танц
  • За джаз танц
  • Обувки за фолклорни и характерни танци
  • За спортни танци - латино и стандартни
  • Обувки за Social Dance - салса, меренге
  • Обувки за аржентинско танго
Както и за малки и големи, за любители и професионалисти.

Гришко е руска фирма създадена през 1989 год. Една от водещите в света производители на обувки и костюми за балет и танц. Нашите палци, туфли и обувки са предназначени както за професионални артисти, така и за учащи и любители. Те се произвеждат в съответствие с най-новите медицински и технологични изследвания в областта. Гордостта на компанията е цеха за производство на балетни и театрални костюми, които красят много световни сцени.

Grishko Освен в производството на артикули за класическия балет, фирма Гришко в годините значително разширява своя асортимент. Фабриката за обувки произвежда скарпини за фолклорни и характерни танци, обувки за джаз и модерен танц, обувки за спортни танци, за танго, степ.

Разбира се не на последно място стоят артикулите за репетиция и свободно време – започвайки от трикото и полата за класически балет , трика за художествена гимнастика и стигнем до дрехите за аеробика, йога и др. занимания.

Нашата цел е да направим дрехата за репетиция красива и удобна, а сценичния костюм – ефектен и комфортен.

На българския пазар фирма Гришко е от 1997 година – Гришко ЕООД

Продукти:

Grishko
Grishko

Grishko
Grishko
Grishko

www.grishko-bg.com:

Мнения за Grishko


The company has no review.

Напиши мнение за Grishko


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.