Рунитон  itemprop=

Рунитон

Основни нейни дейности на фирмата са: - Продажба, изкупуване и замяна на акустични пиана и рояли, нови и втора употреба. Занимаваме съ също и с продажба, изкупуване и на други музикални инструменти - акордеони, цигулки, китари, духови музикални инструменти, тъпани, барабани и флейти.
"РУНИТОН" Богат избор на акустични и дигитални пиана, както и на други музикални инструменти. Заповядайте в нашият магазин и направете своят избор. #slider, #slider img, #slider1, #slider1 img { min-height:200px !important} За нас: В лицето на своя основател "РУНИТОН" започва своята дейност през 1948 г. Първата си регистрация фирмата получава през 1990 г. веднага след настъпилите демократични промени в България. Тя е първата по рода си в страната. Основни нейни дейности са: Продажба, изкупуване и замяна на акустични пиана и рояли, нови и втора употреба - Feurich, Rosenkranz, YAMAHA, Cherny, Berlin, Ed.Seiler, K.Hutzelmann, NYLUNG&SON и други Продажба, изкупуване и на други музикални инструменти - акордеони, цигулки, китари, духови музикални инструменти, тъпани, барабани и други. Акордиране на пиана и рояли. Реставриране, частичен и цялостен ремонт на пиана и рояли Наем на музикални инструменти за концерти, партита, тържества, сватби, хотели ресторанти и други събития. Ние Ви предлагаме и различни аксесоари неубходими за Вашите музикални инструменти: метрономи, пултове за ноти, столчета, калъфи, стойки и други. При нас може да намерите микрофони и безжични системи, усилватели, както и най-съвременните озвучителни техники Специализиран транспорт и квалифицирано пренасяне на пиана и рояли в услуга на нашите клиенти "Рунитон" предлага специални цени при закупуване на пиана, рояли и други музикални инструменти от училища, читалища, филхармоний и др. както и абонаментна поддъжка. www.musicstore.bg www.runiton.com

Рунитон - отрасли:


Музикални Инструменти,

Мнения за Рунитон


The company has no review.

Напиши мнение за Рунитон


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.